- گروه: فرهنگی
- کد خبر: 72271
- بازدید: 222
- 1404/05/14 - 08:05:52
مدیر روابطعمومی اداره کل شیلات استان اردبیل:
حداقل یکبار در هفته ماهی مصرف کنید

مدیر روابطعمومی اداره کل شیلات استان اردبیل گفت: با مصرف حداقل یکبار ماهی در هفته سلامتی اعضای خانواده را بیمه کنید که برای نهادینهسازی مصرف ماهی در سبد غذایی خانوادهها، باید از طریق رسانهها، مدارس و مراکز بهداشتی اقدام کرد.
حسن عبدالهی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، در رابطه با اهمیت فرهنگسازی مصرف ماهی در جامعه امروزی اظهار داشت: با مصرف حداقل یکبار ماهی در هفته، باوجود انواع ویتامین در گوشت ماهی، میتوان سلامتی اعضای خانواده خود را بیمه کرد، زیرا مصرف ماهی سلامتی قلب را تضمین کرده و از مبتلا شدن به بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند.
وی با اشاره به خواص مصرف ماهی افزود: گوشت ماهی حاوی مواد معدنی ارزشمندی است که منجر به رشد بهتر فرزندان میشود و ویتامین A موجود در گوشت ماهی موجب بهبود بینایی و در زنان باردار موجب رشد جنین، سلامت پوست، و زیبایی کودکان میشود همچنین مصرف منظم ماهی، بهویژه در دوران رشد کودکان، نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا میکند و باعث میشود بدن در برابر بیماریهای ویروسی مقاومتر شود.
مدیر روابطعمومی اداره کل شیلات استان اردبیل گفت: فسفر موجود در گوشت و روغن ماهی موجب افزایش هوش انسان میشود و گوشت ماهی دارای پروتئین مرغوب با ضریب هضمی ۹۶ درصد است و میزان کلسترول گوشت ماهی خیلی پایینتر از گوشت قرمز بوده که برای سلامتی بدن مفیدتر است.
وی تصریح کرد: چربی امگا-۳ موجود در گوشت ماهی باعث کاهش چربی و قند خون شده و گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامینهای E, D, B, A و K بوده و همچنین حاوی مواد معدنی نظیر فسفر، آهن، کلسیم، منیزیم، ید و فلوئور هستند که اثر مهمی در حفظ سلامتی انسان دارند. این مواد مغذی میتوانند در پیشگیری از پوکیاستخوان و تحلیل عضلات در سنین بالا بسیار مؤثر باشند.
عبدالهی افزود: مصرف ماهی سبب رشد بهتر، هوش بیشتر و افزایش طول عمر شده و از بروز بیماریهایی نظیر بیماریهای قلبی و عروقی، رماتیسم، مشکلات کلیوی، ذاتالریه، سردردهای میگرنی، آسم و پوسیدگی دندانها جلوگیری میکند.
مدیر روابطعمومی اداره کل شیلات استان اردبیل اظهار داشت: گوشت ماهی به علت سهلالهضم بودن بهترین منبع تأمین مواد معدنی برای کودکان، سالمندان و بیماران خاص است و به همین علت ساکنین کناردریاها به نسبت دیگر مناطق کشور کمتر دچار بیماریهایی مانند گواتر، آسم، کمخونی و سوءتغذیه میشوند و میانگین سنی بیشتری دارند.
وی بر لزوم گسترش فرهنگ مصرف ماهی در سبد غذایی خانوادهها تأکید کرد و گفت: ارتقا سطح آگاهی مردم در این زمینه از طریق رسانهها، مدارس و مراکز بهداشتی ضرورت دارد.
دیدگاهها