سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 24 شهریور 1404
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 72882
  • بازدید: 115
  • 1404/06/24 - 10:03:33

سفری از سبلان تا دیار کریمان؛

عطر فطیر اردبیل در جشنواره نان کرمان پیچید

عطر فطیر اردبیل در جشنواره نان کرمان پیچید

مشاور کیفی مدیرکل غله و بازرگانی استان اردبیل گفت: سومین جشنواره ملی نان، این بار در دل دیار کریمان از ۲۲ تا ۲۵ مهرماه میزبان عطر دل‌انگیز «فطیر» اردبیل و عطر دل‌چسب نان تافتون سبوس‌دار خواهد بود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، جلیل خیابانی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ارمغان ما برای این جشنواره، نه تنها عطر و بوی فطیر اردبیل، بلکه عطر دل‌نشین نان تافتون با آرد کامل از دامنه سبلان و خلخال است که تا کرمان، مهمان سفره‌های شما خواهد بود.

وی با اشاره به کیفیت مطلوب نان در استان کرمان و استقبال گرم از این جشنواره افزود: تیم اردبیل متشکل از دو بانوی نانوا، مدیر روابط عمومی اداره کل غله و یک کارشناس خبره آرد و نان از استان اردبیل خواهد بود. این تیم آماده است تا هنر نانوای اردبیل را به نمایش بگذارد.

مشاور کیفی مدیرکل غله و بازرگانی استان اردبیل با بیان اینکه سنت نانوایی در اردبیل همچنان زنده و پویاست، گفت: اردبیل نه تنها در تولید گندم خودکفاست، بلکه گندم مرغوب خود را به استان‌های همسایه از جمله گیلان و آذربایجان شرقی نیز صادر می‌کند. بیش از ۹۰ درصد گندم تولیدی در این استان، از کیفیتی مثال‌زدنی برخوردار است.

وی بیان داشت: دغدغه تولید نان کامل در اردبیل، موجب برگزاری جلسات متعدد و همکاری با سه کارخانه آرد برای تأمین آرد مورد نیاز نانوایان شده است. این تلاش‌ها نشان از تعهد استان به ارتقای کیفیت نان دارد.

خیابانی در پایان، ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران جشنواره ملی نان در کرمان، این رویداد را گنجینه‌ای ارزشمند برای فعالان حوزه آرد و نان کشور دانست و ابراز امیدواری کرد که استان اردبیل با استقبال شایسته در این جشنواره حضور یابد. 

وی همچنین یادآور شد: همزمان با این جشنواره، آئین شکرگزاری برداشت گندم در منطقه گرمی مغان، بهانه‌ای دیگر برای جشن و سرور در این استان حاصلخیز خواهد بود.


انتهای خبر/ س

اشتراک‌گذاری

  • عطر فطیر اردبیل در جشنواره نان کرمان پیچید

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دو به‌اضافه هشت