سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 29 شهریور 1404
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 72928
  • بازدید: 132
  • 1404/06/29 - 14:53:07

مربی و کارشناس ارشد ورزش:

قهرمانی کشتی ایران احیای عزت ملی بود

قهرمانی کشتی ایران احیای عزت ملی بود

مربی و کارشناس ارشد ورزش گفت: پیروزی تاریخی تیم ملی کشتی آزاد ایران نه‌تنها افتخاری ورزشی بلکه احیای عزت ملی بود.

سجاد حمزه‌پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»،   اظهار داشت: این پیروزی تاریخی، نه‌تنها افتخاری ورزشی بلکه احیای عزت ملی و الگوسازی برای نسل جوان است.

 وی با بیان اینکه این قهرمانی یک نقطه عطف تاریخی است افزود: تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از سال‌ها تلاش و برنامه‌ریزی، توانست دوباره بر قله جهان بایستد؛ این موفقیت، حاصل همدلی، تعهد و غیرت ورزشکاران و کادر فنی است و پیام روشنی برای جامعه دارد؛ بااراده و پشتکار، هیچ هدفی دور نیست.

 این مربی و کارشناس ارشد ورزش با اشاره به اینکه کشتی در ایران فقط یک ورزش نیست؛ بخشی از هویت فرهنگی ماست گفت: مفاهیمی چون پهلوانی، اخلاق، احترام و وطن‌دوستی در بطن این رشته نهفته‌اند. قهرمانی اخیر، این ارزش‌ها را دوباره زنده کرد و نشان داد که کشتی‌گیر ایرانی نماینده فرهنگ اصیل ایرانی در عرصه جهانی است.

وی تصریح کرد: وقتی یک ورزشکار با افتخار پرچم ایران را در دست می‌گیرد، پیام عزت، سربلندی و مسئولیت‌پذیری را به نسل آینده منتقل می‌کند. این رفتارها از هر درس اخلاقی مؤثرترند.

 حمزه‌پور اظهار کرد: تلاش برای کم‌رنگ کردن این افتخار، نشان‌دهنده ناتوانی در درک عظمت این موفقیت است؛ پیام تحسین رهبر معظم انقلاب نیز مهر تأییدی بر ارزش این قهرمانی بود و پاسخ محکمی به همه تخریب‌ها داد.

 مربی و کارشناس ارشد ورزش گفت: این قهرمانی انگیزه‌ای مضاعف برای نوجوانان شهرستانی ایجاد کرده است؛ در شهرستان کوثر نیز شاهد افزایش علاقه‌مندی به کشتی هستیم و امیدواریم اگر حمایت‌های لازم از سوی مسئولان صورت گیرد، استعدادهای بومی می‌توانند در آینده به تیم ملی راه یابند.

انتهای خبر/ م

اشتراک‌گذاری

  • قهرمانی کشتی ایران احیای عزت ملی بود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پنج به‌اضافه سه