سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 11 دی 1404
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 73064
  • بازدید: 1,009
  • 1404/08/12 - 14:45:25

سبلان‌ما گزارش می‌دهد؛

نسل همدلی؛ نوجوانانی که امید را می‌سازند

نسل همدلی؛ نوجوانانی که امید را می‌سازند

پیام امید و همدلی از میز درس تا سنگر علم این است که نسل نوجوان انقلاب با ایمان و مسئولیت، فصلی تازه برای ایران می‌نویسد؛ پشت نیمکت‌ها درس همدلی و استکبارستیزی می‌خوانند تا فردایی روشن برای میهن رقم زنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، پشت میزهای درس، فقط معادله و تاریخ نمی‌خوانیم، ما درسی مهم‌تر از هر کتابی را تمرین می‌کنیم درس همدلی را؛ این جمله‌، بازتاب صدای نسل آلفا و نوجوانان انقلابی است؛ نسلی با قدرت اراده‌ای به وسعت یک کلاس درس و لبخندهایی که حامل پیامی بزرگ‌تر از هر شعار است؛ پیامی از تأثیر یک اقدام کوچک وقتی با نیتی بزرگ همراه شود.

درس بزرگ همدلی از قلب مدارس اردبیل

 زهرا صادقی، دانش‌آموز سال دوازدهم و به‌قول خودش «پیشکسوت بسیج دانش‌آموزی» و بزرگتر این جمع پرشور در گفتگو با خبرنگار «سبلان ما»،  با ذوق از یک اقدام نیکو یاد می‌کند: سال گذشته در پویشی خیرخواهانه، شاهد نتایج درخشان همدلی دانش‌آموزان اردبیلی بودیم، دبستان راهیان صادق ۲ اردبیل با اهدای ۵۰۰ میلیون ریال توسط دانش‌آموزان در جشن گلریزان، توانست ۸ زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کند آنهم با پول‌توجیبی بچه‌ها!

 او ادامه می‌دهد: در دبیرستان علامه دهخدا نیز دانش‌آموزان با همان پول‌توجیبی‌های کوچک، یک زندانی دیگر را به آغوش خانواده بازگرداندند و تا جایی که مسئولان ستاد دیه گفتند تا امروز، مجموعاً ۴۵ نفر به‌همت دانش‌آموزان خیر و بسیجی از زندان آزاد شده‌اند؛ این یعنی شکوفایی مفهوم واقعی بسیج فکری برای خیر عمومی، این یعنی تفکر بسیج در عادی‌ترین امور زندگی ما ایرانی‌ها جاری است و کوچک و بزرگ هم ندارد.

 زهرا باور دارد دانش‌آموز امروز، شاخصه‌ای ویژه دارد؛ ایمان به «می‌توانم»؛ او می‌گوید: بچه‌های بسیج دانش‌آموزی مدرسه ما شورای فکری تشکیل داده‌اند تا به کسانی که درس‌شان ضعیف‌تر است کمک کنند و همین همدلی‌هاست که فطرتاً نوجوانان را به سمت اندیشه بسیج و تربیت جوان انقلابی هدایت می‌کند.

 این دختر اردبیلی تأکید می‌کند: تفکر بسیجی یعنی همراهی و همدلی برای رشد دیگران و دانش‌آموز بسیجی، مردمدار و استکبارستیز است و برای همین است که فرقی ندارد ۱۳ آبان ۵۷ باشد یا ۱۴۰۴، ما برای مقابله با استکبار با علم و اخلاقمان آماده‌ایم.

نوجوانان ایرانی در مسیر تمدن نوین اسلامی

 مهدی توکلی و امیرحسین قنبری، دو دانش‌آموز فعال از کوثر، سه سالی است در فعالیت‌های بسیج دانش‌آموزی حضوری جدی دارند گفتگویی جذاب با خبرنگار «سبلان ما»، داشتند؛ مهدی می‌گوید: بسیج برای من فقط یک تشکل نیست، یک مدرسه دوم است؛ مدرسه‌ای از جنس خودمان، با زبان و دغدغه‌های ما. اینجا یاد می‌گیریم چطور مسئول باشیم و برای جامعه سودمند واقع شویم.

 او با باور قلبی ادامه می‌دهد: نوجوان تراز انقلاب باید اهل فکر، اقدام و دغدغه باشد؛ بین درس و مسئولیت اجتماعی تعادل برقرار کند تا سرباز امام زمان (عج) برای حضور در تمدن نوین اسلامی شود.

 توکلی خطاب به دوستانش می‌گوید: بسیج منتظر شماست. بیایید تا یاد بگیرید، تجربه کنید و تأثیر بگذارید. مسئولیت‌پذیری یعنی خدمت به مردم، شناخت مسائل جامعه و تلاش برای حلشان؛ اینجا جایی برای ساختن ایران از مدرسه تا تمدن است.

 امیرحسین قنبری نیز می‌افزاید: در کلاس‌های مهارت‌آموزی، اردوهای فرهنگی و مسابقات علمی، حس همدلی و کارگروهی را تجربه می‌کنیم، همان چیزی که در مدرسه کمتر می‌شود اما در بسیج بسیار پررنگ است.

 او با نگاهی مسئولانه می‌گوید: نوجوان تراز انقلاب باید اهل تحلیل و مطالعه باشد، راه‌حل بسازد، با اخلاق و تعهد وارد میدان شود؛ چرا که ما در برابر نظام، مردم و آینده مسئولیم و این مسئولیت را با افتخار می‌پذیریم.

 امیرحسین در پایان تصریح می‌کند: نسل ما باید صدای فردای انقلاب باشد. در بسیج تمرین می‌کنیم تحلیل کنیم، تصمیم بگیریم و آماده نقش‌آفرینی شویم. ما سربازان امام زمان (عج) هستیم؛ همیشه باید آماده، آگاه و مؤثر بمانیم.

نوجوان انقلابی با رسالت روشن برای آینده ایران

 آرمان محمدی، دانش‌آموز دبیرستان امام خمینی(ره) نمین در گفتگو با خبرنگار «سبلان ما»، جایگاه نوجوانان در تحقق آرمان‌های انقلاب را تشریح می‌کند و می‌گوید: امروز نوجوان ایرانی باید بداند آینده کشور در دستان اوست و هر گام در مسیر علم، اخلاق و مسئولیت‌پذیری، گامی به سوی آینده‌ای روشن‌تر برای ایران است.

 او می‌گوید: برای من، بسیج فقط یک مجموعه نیست، بلکه مدرسه‌ای از جنس زندگی است. یاد می‌گیریم چگونه در کنار درس، برای جامعه مفید باشیم. کار گروهی، روحیه جهادی و خدمت به مردم، درس‌های بزرگ من از بسیج‌ هستند.

 محمدی درباره فضای مجازی هشدار می‌دهد: اگر آگاهی نباشد، فضای مجازی می‌تواند تهدید شود. نوجوان انقلابی باید اهل تفکر و مطالعه باشد تا در برابر شایعات بایستد؛ باید از شهید فهمیده یاد بگیریم که اثرگذاری سن نمی‌شناسد.

 او ادامه می‌دهد: نسل ما تشنه پیشرفت است. اگر از ایده‌های نوجوانان حمایت شود، دستاوردهای عظیمی از طرح‌های فرهنگی تا فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم ممکن می‌شود.

 این دانش‌آموز نمینی در پایان تأکید می‌کند: بسیج دانش‌آموزی نماد خودباوری و امید نسل جوان است و هر دانش‌آموز پرتلاش می‌تواند سهمی در پیشرفت ایران داشته باشد؛ آینده این سرزمین به دست نوجوانان مؤمن ساخته می‌شود.

امروز سنگر نبرد با استکبار، آزمایشگاه‌های علمی و کارگاه‌های فناوری هستند

 یاسین عزتی، دانش‌آموز نخبه از بیله‌سوار، با گرامیداشت شهدای نوجوان انقلاب در گفتگو با خبرنگار «سبلان ما»، از نقش نسل جوان در گام دوم انقلاب می‌گوید: شهید فهمیده برای ما فقط یک نام تاریخی نیست؛ او الگویی زنده است و ما یاد گرفته‌ایم که استکبارستیزی فقط در میدان جنگ معنا ندارد.

 او می‌افزاید: امروز سنگر نبرد با استکبار، آزمایشگاه‌های علمی و کارگاه‌های فناوری هستند و مأموریت ما تبدیل وابستگی به استقلال با سلاح علم و ابتکار است؛ این یعنی جهاد معاصر.

یاسین  با اشاره به نقش بسیج دانش‌آموزی می‌گوید: بسیج فراتر از یک تشکل است؛ سیستم تربیتی کاملی است که یاد می‌دهد هم‌زمان با تحصیل، دغدغه جامعه داشته باشیم.

 او اضافه می‌کند: المپیادهای علمی، اردوهای جهادی و کرسی‌های آزاداندیشی، مهارت‌هایی مانند مدیریت، کار تیمی و تفکر انتقادی را در ما تقویت می‌کنند و بدین ترتیب بسیج پلی از حافظه‌محوری به سمت مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

 به باور این دانش‌آموز نخبه، نوجوان تراز انقلاب اسلامی باید دارای هویت سه‌بعدی، ایمانی و اخلاقی، علمی و دانشی، جهادی و عملی باشند؛ ما سربازان علمی امام زمان(عج) هستیم و پروژه تمدن نوین اسلامی را دنبال می‌کنیم.

این دانش‌آموز بیله‌سواری در پایان می‌گوید: رسالت ما با شعار محقق نمی‌شود؛ باید با برنامه‌ریزی، کسب مهارت و تقویت روحیه جهادی قدم برداشت. ما وارثان انقلابی جهانی هستیم و مأموریت ما تبدیل آرمان به عمل است.

زندگی جریان دارد و  پیام امید و همدلی از میز درس تا سنگر علم این است که  نسل نوجوان انقلاب در حال نوشتن فصلی شکوهمند  برای ایران است؛  اینجا پشت نیمکت‌های درس، فقط معادله و تاریخ نمی‌خوانند، دانش‌آموزان اردبیلی می‌گویند: ما درسی مهم‌تر از هر کتابی را تمرین می‌کنیم، درس همدلی را؛  اینجا در جمع چند نوجوان انقلابی در پشت هر لبخند، درس بزرگ‌تری نهفته است از تأثیر یک اقدام کوچک وقتی با فکر و نیت بزرگ همراه شود تا خلاقیت‎هایی که می‌تواند زنجیرهای بزرگی را بگشاید.


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • نسل همدلی؛ نوجوانانی که امید را می‌سازند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای یک