سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 29 خرداد 1405
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 75583
  • بازدید: 125
  • 1405/03/29 - 15:21:43

امام جمعه شهرستان پارس‌آباد:

مطالبات گندم‌کاران به‌موقع پرداخت شود

مطالبات گندم‌کاران به‌موقع  پرداخت شود

خطیب نماز جمعه پارس‌آباد بر ضرورت پرداخت به‌موقع مطالبات گندم‌کاران تأکید و از مسئولان خواست در تسریع پرداخت‌ها اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر باقری بنابی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان پارس‌آباد با دعوت مردم به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: تقوا عامل سعادت دنیا و آخرت انسان بوده و جامعه‌ای که بر پایه ایمان، اخلاق و تقوای الهی حرکت کند از بسیاری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها مصون خواهد ماند و با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی در جامعه، از مردم خواست در شرایط حساس کنونی با هوشیاری، بصیرت و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری در مسیر عزت و اقتدار نظام اسلامی گام بردارند.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم بیان کرد: اگر در این دنیا به دنبال تجارت سودمند هستیم باید ایمان صحیح به خداوند متعال و پیامبر اکرم(ص) داشته باشیم و با جان و مال در راه خدا مجاهدت کنیم.
امام‌جمعه پارس‌آباد با اشاره به فصل برداشت گندم این ایام را جلوه‌ای از رحمت و برکت الهی دانست و گفت: کشاورزان زحمتکش با تلاش شبانه‌روزی امنیت غذایی کشور را تأمین می‌کنند و شایسته قدردانی هستند و وی بر ضرورت پرداخت به‌موقع مطالبات گندم‌کاران تأکید کرد و از مسئولان خواست در تسریع پرداخت‌ها اقدام کنند.
وی با بیان اهمیت زکات و خمس افزود: پرداخت زکات موجب برکت در مال و کاهش فقر در جامعه می‌شود و لازم است کشاورزان در انجام این واجب الهی کوتاهی نکنند.
باقری بنابی با اشاره به پویش «ایران همدل» گفت: این پویش برای کمک به نیازمندان و حمایت از جبهه مقاومت راه‌اندازی شده و مردم می‌توانند از طریق دفتر امام جمعه و مراکز اعلام‌شده در این امر خیر مشارکت کنند.
وی با اشاره به مسائل منطقه‌ای و سیاسی افزود: ملت ایران همواره در برابر فشارها و تهدیدهای دشمنان ایستادگی کرده و در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت عقب‌نشینی نخواهد کرد و تأکید کرد وحدت و انسجام ملی بزرگ‌ترین سرمایه کشور است و دشمنان از این همبستگی هراس دارند.
خطیب نماز جمعه پارس‌آباد با اشاره به تلاش رسانه‌های معاند برای ایجاد اختلاف گفت: مردم باید با بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمنان هوشیار باشند و اجازه سوءاستفاده به جریان‌های معاند ندهند.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: رعایت شئونات اسلامی، حفظ عفاف و حجاب و احترام به شعائر دینی در مراسم عزاداری ضروری است و فرهنگ عاشورا فرهنگ ایثار، مقاومت و بصیرت است.
باقری بنابی با اشاره به روز ملی بسیج اساتید یاد و خاطره شهید دکتر مصطفی چمران را گرامی داشت و گفت: اساتید بسیجی نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و مسئولیت‌پذیری دارند و دانشگاهیان باید در تراز ارزش‌های اسلامی و انقلابی عمل کنند.
وی در پایان با اشاره به مسائل کشاورزی و محیط‌ زیست گفت: از آتش زدن بقایای مزارع باید خودداری شود و کشاورزان در مصرف آب، برق و سایر منابع صرفه‌جویی کنند؛ همچنین از مسئولان خواست مطالبات گندم‌کاران هر چه سریع‌تر پرداخت شود.

انتهای خبر/ ع

اشتراک‌گذاری

  • مطالبات گندم‌کاران به‌موقع  پرداخت شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وچهار به‌اضافه شش