سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 25 شهریور 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 76558
  • بازدید: 819
  • 1405/06/21 - 07:39:06

رئیس آموزش و پرورش سرعین:

بی‌میلی به تحصیل سد راه ریشه‌کنی بی‌سوادی در سرعین

بی‌میلی به تحصیل سد راه ریشه‌کنی بی‌سوادی در سرعین

رئیس آموزش و پرورش سرعین گفت: عدم تمایل برخی افراد به ادامه تحصیل و مشغله کاری از مهم‌ترین موانع ریشه‌کنی بی‌سوادی در شهرستان سرعین است.

سجاد گلی در گفتگو خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اظهار کرد: در سال جاری تاکنون ۱۰ نفر در دوره انتقال در سطح شهرستان شناسایی شده‌اند و روند شناسایی افراد بی‌سواد و کم‌سواد همچنان در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.

وی افزود: همزمان با ثبت‌نام دانش‌آموزان، اطلاعات مربوط به اولیای بی‌سواد و کم‌سواد نیز از طریق مدارس احصاء و بررسی شده است تا زمینه شناسایی و جذب این افراد فراهم شود.

رئیس آموزش و پرورش سرعین با اشاره به استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف برای کاهش آمار بی‌سوادی بیان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت مدارس، دهیاری‌ها و شبکه بهداشت در دستور کار قرار گرفته است تا افراد بی‌سواد و کم‌سواد شناسایی و برای ادامه تحصیل به آموزش و پرورش معرفی شوند.

گلی ادامه داد: در سال جاری تاکنون فرد جدیدی تحت پوشش سوادآموزی قرار نگرفته است، اما هدف‌گذاری آموزش و پرورش این است که میزان جذب سوادآموزان حداقل دو برابر سال گذشته افزایش یابد.

وی عدم تمایل برخی افراد به ادامه تحصیل و مشغله کاری را از مهم‌ترین موانع ریشه‌کنی بی‌سوادی عنوان کرد و گفت: این مسئله به‌ویژه در میان روستاییان بیشتر دیده می‌شود و برخی افراد پس از شناسایی و معرفی، روند ادامه تحصیل خود را پیگیری نمی‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش سرعین خاطرنشان کرد: همکاری سایر دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط، به‌ویژه دهیاری‌ها و شبکه بهداشت، در ارائه اطلاعات افراد بی‌سواد و کم‌سواد و کمک به شناسایی و معرفی آنان می‌تواند نقش مؤثری در تسریع روند ریشه‌کنی بی‌سوادی داشته باشد.


انتهای خبر/ م

اشتراک‌گذاری

  • بی‌میلی به تحصیل سد راه ریشه‌کنی بی‌سوادی در سرعین

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید