سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 25 شهریور 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 76583
  • بازدید: 235
  • 1405/06/23 - 08:19:41

زنگ خطر هدررفت نان را باید جدی گرفت؛

انباشت نان بربری برای خوراک دام در گرمی

انباشت نان بربری برای خوراک دام در گرمی

انباشت حجم قابل توجهی نان بربری در یکی از محلات گرمی برای خشک‌شدن و استفاده به‌عنوان خوراک دام، با واکنش شهروندان همراه شده و پرسش‌هایی درباره هدررفت نان و نحوه مصرف یارانه‌های اختصاص‌یافته مطرح کرده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، تصاویر ارسالی از یکی از محلات گرمی، انباشت حجم قابل توجهی نان بربری را نشان می‌دهد که برای خشک‌شدن و استفاده به‌عنوان خوراک دام نگهداری شده است.

بر اساس این تصاویر، بخشی از نان‌های جمع‌آوری‌شده به‌صورت قرص‌های کامل و ظاهراً قابل مصرف هستند و پس از خرید، برای استفاده در تغذیه دام و احشام خشک می‌شوند.

این موضوع با واکنش و نگرانی شهروندان همراه شده و بار دیگر بحث هدررفت نان و نحوه مصرف یارانه‌های اختصاص‌یافته به این کالای اساسی را مورد توجه قرار داده است.

نان یکی از کالاهای اساسی مورد حمایت یارانه‌ای است و انتظار می‌رود بخش عمده تولید آن در مسیر مصرف انسانی قرار گیرد. مشاهده حجم قابل توجه نان در چرخه خوراک دام، ضرورت بررسی دقیق این موضوع و شناسایی عوامل شکل‌گیری چنین بازاری را مطرح می‌کند.

در این میان، بررسی میزان نان تولیدشده‌ای که از چرخه مصرف انسانی خارج و وارد حوزه خوراک دام می‌شود، همچنین شناسایی دلایل اقتصادی و سازوکار شکل‌گیری این روند، می‌تواند به تصمیم‌گیری دقیق‌تر برای کاهش هدررفت نان و مدیریت بهتر یارانه‌های این بخش کمک کند.

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • انباشت نان بربری برای خوراک دام در گرمی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید