سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 12030
  • بازدید: 633
  • 1393/08/30 - 19:43:41

تعهد لاوروف و کری بر تلاش برای رسیدن به توافق هسته ای با ایران

وزیران امورخارجه روسیه و آمریکا در تماس تلفنی بر اهتمام به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای جاری ایران و گروه 5+1 و رسیدن به توافق جامع تاکید کردند.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا، وزارت امور خارجه روسیه روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد، سرگی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه و جان کری همتای آمریکایی خود در این تماس تلفنی متعهد شدند که همه تلاش خود را برای رسیدن به توافق با ایران تا قبل ازضرب الاجل 24 نوامبر (سوم آذر) برای توافق، به کار گیرند.

در ادامه رایزنی های فشرده تیم مذاکره کننده ایرانی در وین، ظریف صبح جمعه دومین نشست سه جانبه خود را با اشتون و کری برگزار کرد و پس از آن با همتایان انگلیسی و فرانسوی خود، کاترین اشتون و رییس هیات مذاکره کننده آلمان نشستی پنج جانبه برگزار کرد.

روند ادامه مذاکرات و دستیابی به توافق جامع موضوع بحث ظریف در این دیدارها بود.

فابیوس در بدو ورود به وین به خبرنگاران گفته بود که برای دستیابی به توافق خوب به وین آمده است.

مهلت تعیین شده برای این دور از مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 روز دوشنبه سوم آذر ماه /24 نوامبر پایان می یابد.

اشتراک‌گذاری

  • تعهد لاوروف و کری بر تلاش برای رسیدن به توافق هسته ای با ایران

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده به‌اضافه ده