سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 12050
  • بازدید: 972
  • 1393/08/30 - 21:11:50

افكار غربي را بايستي با تفکر بسيجي خنثي كرد

فرمانده سپاه ناحيه كوثر گفت: فرهنگ غربي و افكار استكباري را فقط مي توان با درايت بسيجي وارانه مردم كه همانا بعنوان يك سپر در برابر فتنه هاي دشمنان اسلام عمل مي كند، خنثي كرد.

به گزارش سبلانه به نقل از كيويميز، سرگرد پاسدار بيژن راعي همزمان با اولين روز از هفته بسيج در ديدار با بسيجيان حوزه ها و پايگاههاي شهرستان كوثر بررسی مضرات استفاده از دجالواره ها و شبكه هاي اجتماعي را عنوان كرد و گفت: امروزه متاسفانه برخي از اقشار جامعه بخصوص جوانان بصورت آگاهانه و يا غير آگاهانه و به بهانه بهره برداري علمي، آموزشي و اطلاع يافتن از اخبار سياسي و اجتماعي در سراسر دنيا از ماهواره و شبكه هاي اجتماعي استفاده مي كنند؛ آنها با انجام اعمال خود درواقع خواسته ي شيطان بزرگ (آمريكا) و ديگر دشمنان ايران اسلامي را همانا ايجاد تفرقه بين مسلمانان و الحاق فرهنگ غلط و بي ريشه غرب است را اجابت مي كنند؛ در صورتي كه بايستي بصورت آگاهانه در مسائل روز دنيا انديشيد و فكر كرد و تنها راهكار ممكن در اين خصوص ولايتمداري و تكيه بر ايدئولوژي بسيجي در جامعه اسلامي ست.

وي بسيج و بسيجي را در هر برهه از زمان رهروي ولايت و رهبري و حضور حداكثري در برنامه ها و مراسمات مذهبي و فرهنگي دانست و افزود: فرهنگ غربي و افكار استكباري را فقط مي توان با درايت بسيجي وارانه مردم كه همانا بعنوان يك سپر در برابر فتنه هاي دشمنان اسلام عمل مي كند خنثي كرد.

فرمانده سپاه ناحيه كوثر با بيان اينكه استفاده از ماهواره در كشور هاي غربي داراي اصول و قواعد خاصي است افزود: حتي رئيس جمهور آمريكا باراك اوباما هم استفاده از شبكه هاي اجتماعي و شبكه هاي ماهواره اي را براي فرزندان خود منع كرده است؛ اين در حاليست كه عليرغم اينكه خود براي استفاده از اين ابزارآلات شيطاني هيچ اقدامي نكرده اند بلكه با تبليغ و اطلاع رساني غلط استفاده از ماهواره و شبكه هاي اجتماعي را در جوامع اسلامي بخصوص ايران با عنوان آزادي  مطرح كرده و خواستار منحرف كردن افكار مردم ولايي ايران اسلامي هستند.

اين مسئول در پايان دجالواره ها را مايه تخريب بنيان خانواده و ديگر بي بندو باري ها در جوامع اسلامي دانست و مردم را به احياي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه تشويق كرد.

انتهاي خبر/

اشتراک‌گذاری

  •  افكار غربي را بايستي با تفکر بسيجي خنثي كرد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دو منهای هشت