سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 13599
  • بازدید: 1,023
  • 1393/09/26 - 23:03:03

توطئه دشمنان اسلام با بصیرت و هوشیاری مردم و مسئولين خنثی ميشود

فرمانده سپاه ناحيه كوثر گفت: توطئه دشمنان عليه نظام اسلامي با بصیرت و هوشیاری مسئولان در کنار مردم خنثی ميشود.

به گزارش سبلانه، سرگرد پاسدار بيژن راعي طي گفتگوي اختصاصي با خبرنگار كيويميز اظهار كرد: غرب با اقدامات خصمانه خود همانند انگلي مي باشد كه خون تمامي مردم جهان را مي مكد و با انواع ترفند ها و راهها در صدد فتنه افكني بين جوامع و ملت ها مي باشد.

آنها با راههاي مختلف در حال توطئه عليه نظام اسلامي هستند که خوشبختانه با بصیرت و هوشیاری مسئولان در کنار مردم این ترفند دشمن نیز خنثی ميشود.

فرمانده سپاه ناحيه كوثر افزود: مردم در طول عمر نظام جمهوری اسلامی ایران همچنان باحضور گرم پر‌شورخود در تمامي عرصه ها حسن نيت خود را نسبت به نظام مقدس اسلامي ثابت كرده اند و این  نشان علاقمندی مردم نسبت به ولايت و تعیین سرنوشت خود و مشارکت اجتماعي و اقتصادي و سیاسی برای آبادانی کشور است.

وي افزود: تلاش دشمن تضعيف نظام جمهوری اسلامی است که مردم باید با شعور سیاسی خود و حضور همیشه در صحنه تلاش‌های دشمن را در همه جوانب بی‌ثمر بگذارند.

راعي مسئولیت را امانتی الهی و زمان مناسبی برای رسیدگی به مشکلات مردم دانست وگفت: همه مسئولان نظام اسلامی با احساس مسئولیت درسنگرخدمت شبانه‌روزی تلاش می‌کنند تا همه مردم بتوانند زندگی آسوده‌ای داشته باشند.

فرمانده سپاه ناحيه كوثر در پايان گفتگو اضافه كرد: مردم با حمايت هاي خود مي توانند پشتيبان مسئولين باشند و مسئولين هم با وجود اين دل گرمي در تمامي عرصه ها موفقيت هاي عظيمي به دست مي آورند كه همگي به خاطر مردمي دين دار و ولايت مدار كشور عزيزمان مان مي باشد.

انتهاي خبر/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • توطئه دشمنان اسلام با بصیرت و هوشیاری مردم و مسئولين خنثی ميشود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای هفت