سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 13738
  • بازدید: 519
  • 1393/09/30 - 11:46:33

صنعت نفت خود را برای روزهای پس از تحریم آماده کند

معاون امور بین الملل وبازرگانی وزیر نفت با بیان آنکه صنعت نفت باید خود را برای برداشته شدن تحریم علیه این صنعت آماده کند، گفت: سیاست و برنامه دولت تدبیر و امید و آقای وزیر اجرای برنامه های صنعت نفت، حتی در شرایط تحریم است.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا، امیرحسین زمانی نیا در مراسم معارفه خود که با حضور وزیر نفت برگزار شد، با اشاره به اینکه صنعت نفت ایران با تحریم ها خو گرفته است، افزود: صنعت نفت نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشته و آمریکایی ها با شناخت از این صنعت آن را در فهرست تحریم ها قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه با وجود تحریم ها علیه صنعت نفت در ٣٥ سال گذشته، این صنعت همچنان نقش کلیدی دراقتصاد و امنیت ملی دارد، افزود: صنعت نفت با وجود تحریم ها و مشکلات فراوان توانسته است با حمایت کارکنان سختکوش خود چرخهای این صنعت را بچرخاند و آن را سرپا نگه دارد.

زمانی نیا، در کارنامه خود معاونت پژوهش های روابط بین الملل مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیریت کل سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه و سفارت ایران را در مالزی دارد و از مدیران ارشد دفتر ایران در سازمان ملل در دوره کمال خرازی بود. او هم اکنون عضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران نیزهست.

 

 

اشتراک‌گذاری

  • صنعت نفت خود را برای روزهای پس از تحریم آماده کند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شش منهای سه