سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 14189
  • بازدید: 1,516
  • 1393/10/09 - 17:56:59

کمیته « ثبات بازار» به منظور رونق در بازار سرمایه تشکیل می شود

جلسه بررسی راه کارهای ثبات بلند مدت در بازار بورس و رونق بازار سرمایه، ظهر سه شنبه به ریاست معاون اول رییس جمهوری برگزار و مقرر شد کمیته ای تحت عنوان کمیته ثبات بازار تشکیل شود تا با رویکردهای فرابخشی و میان بخشی دستگاه ها، تصمیم گیری کند.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا، اسحاق جهانگیری در این جلسه حمایت از بازار سرمایه و بخش خصوصی را از اصلی ترین سیاست های دولت تدبیر و امید عنوان کرد و از حاضرین در جلسه خواست از همه توان و ظرفیت های موجود برای توسعه بازار سرمایه استفاده کنند.

محمد فطانت فرد رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت بازار سرمایه ارایه و به تشریح برنامه جامع این سازمان برای توسعه و تثبیت بازار بورس پرداخت.

در این نشست که با حضور وزرای نفت، امور اقتصادی و دارایی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، مشاور اقتصادی رییس جمهور و نمایندگان وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شد، راهکارهای رونق بخشیدن به بازار سرمایه مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی به این منظور مطرح شد.

 

 

اشتراک‌گذاری

  • کمیته « ثبات بازار» به منظور رونق در بازار سرمایه تشکیل می شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شش منهای سه