- کد خبر: 14402
- بازدید: 326
- 1393/10/14 - 13:42:57
فرماندار خلخال:
اعتبار 50 میلیارد ریالی برای اتمام پروژه های نیمه تمام جهاد کشاورزی
سبلانه :فرماندار خلخال گفت: در سال 1393 بیش از 50 میلیارد ریالی برای اتمام پروژه های نیمه تمام جهاد کشاورزی از محل اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته است
به گزارش سبلانه به نقل از ازناو ، مهدی احمدی صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات کشاورزی شهرستان خلخال به اعتبار50 میلیارد ریالی جهاد کشاورزی شهرستان در سال 1393 اشاره کرد و در حال حاضر 25 پروژه نیمه تمام با پیشرفتهای فیزیکی 20 تا 60 درصد وجود دارد که نیازمند نظارت و پیگیری جدی از سوی سازمان جهاد کشاورزی است وبه لحاظ نیاز مردم و جلوگیری از مهاجرت و ایجاد اشتغال در روستاها وتهیه آب بر ای بحث کشاورزی و راغب نمودن مردم برای فعالیت های زندگی سدهای معیشتی و استخرهای ذخیره آب در اولویت ساخت قرار دارند.
فرماندارخلخال از مدیر جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های خدمات رسان در شهرستان خلخال تا از ارائه مجوز به خارج از محدوده پرهیز نمایند. وی گفت:ارائه این چنین مجوزهایی باعث مشکلاتی در چرخه خدمات رسانی به مردم می شود.
احمدی در پایان بخش سخنان خود ضمن اشاره به اینکه کشاورزی رابطه مستقیم با غذا و معیشت مردم را دارد خواستار جدیت اداره جهاد کشاورزی شهرستان در بیمه محصولات کشاورزی و حمایت از اقشار روستایی شد.
انتهای پیام /پ
دیدگاهها