سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 15402
  • بازدید: 1,439
  • 1393/12/02 - 11:41:38

یک حقوقدان اردبیلی مطرح کرد؛

حکم متقن برای"م.ه" نماد جاری بودن عدالت در قوه‌قضائیه

یک حقوقدان اردبیلی، گفت: همان‌طور که در پرونده رحیمی، قوه قضاییه اقتدار نظام را به نمایش گذاشت در پرونده مهدی هاشمی هم باید سیستم قضایی کشور طبق رویکرد گذشته رای متقن صادر کند.

 صالح عین‌الهی یک حقوقدان اردبیلی در گفتگو با خبرنگار سبلانه، در خصوص حکم پرونده مهدی هاشمی گفت: گرچه نظرات متفاوتی درباره این پرونده وجود دارد اما سیستم قضایی باید طبق رویکرد گذشته با قاطعیت و همان طور که عدالت اقتضا می کند در مورد پرونده مهدی هاشمی رای صادر کند.

 

وی تصریح کرد: همان طور که در پرونده رحیمی قوه قضاییه اقتدار نظام را به نمایش گذاشت در پرونده مهدی هاشمی هم باید سیستم قضایی کشور قاطعانه و با عدالت رای بدهد.

 

این حقوقدان اردبیلی معتقد است: دادگاه مهدی هاشمی می‌تواند نماد جاری بودن عدالت در قوه قضاییه باشد بنابراین قاضی این پرونده باید با قدرت در این عرصه حرکت کند.

 

پس از برگزاری 26جلسه دادگاه مهدی هاشمی اندک زمانی تا صدور حکم برای پرونده سنگین مهدی هاشمی باقی مانده است؛ احتمالا در روزهای آینده نظر دادگاه درباره مهدی هاشمی اعلام می شود، اما خبرهایی از اظهارنظرهایی به گوش می‌رسد که نشان از فشار سنگین به دستگاه قضا برای صدور یک حکم حداقلی برای وی است.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • حکم متقن برای

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای شش