- کد خبر: 15669
- بازدید: 819
- 1393/12/10 - 16:12:59
اداره امور عشايري در شهرستان كوثر ايجاد مي شود
مدير كل امور عشايري استان اردبيل گفت: با هدف خدمات رساني به قشر غيور عشاير، اداره امور عشايري در شهرستان كوثر ايجاد مي شود.
به گزارش سبلانه به نقل از كيويميز، قادر هنرمند در نشست با فرماندار كوثر در خصوص شناسايي و حل و فصل مسائل و مشكلات مربوط به عشاير شهرستان كوثر اظهار كرد: در راستاي خدمات رساني و همچنين رسيدگي به امورات اين قشر غيور جامعه اداره امور عشايري در ارديبهشت ماه سال 94 در شهرستان كوثر ايجاد مي شود.
وي ادامه داد: با مديريت جهاد كشاورزي شهرستان كوثر رايزني هاي مربوط به استقرار اداره امور عشايري در آن اداره صورت گرفته است و مقدمات كارهاي مربوط به ايجاد و تاسيس آن نيز فراهم شده است.
اين مسئول خاطر نشان كرد: در حال حاظر از امروز اعمال مربوط به امور عشايري شهرستان كوثر توسط مسئولين امور عشايري شهرستان خلخال پيگيري شده و به محض ايجاد اين اداره در (در اردبيهشت ماه سال 94 ) كوثر امورات مربوطه در خود شهرستان كوثر پيگيري و در راستاي خدمات رساني به عشاير اين شهرستان آغاز به كار خواهد كرد.
هنرمند هدف از ايجاد و تاسيس اين اداره در شهرستان كوثر را ضمن خدمات رساني به اين قشر جامعه؛ به چالش كشيدن مسئولين و اداراتي عنوان كرد كه تا به اين لحظه از خدمات رساني به قشر عشاير كوتاهي كرده اند.
عليپور، فرماندار كوثر هم در ادامه خواستار حل و فصل مسائل و مشكلات مربوط به عشاير شهرستان كوثر شد و افزود: روستاهاي سقاواز، قلعه چوق، آرپا چايي و ... از جمله روستاهايي مي باشند كه عشاير زحمت كش شهرستان در آن مناطق مستقر يافته و بايستي بيش از پيش نسبت به خدمات رساني به آنها اقدام هاي مفيد و موثري در راستاي حل و فصل مشكلاتشان صورت گيرد.


دیدگاهها