سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 15706
  • بازدید: 810
  • 1393/12/12 - 14:58:25

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس/

مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری "جزیره ای ذوقی" شده است

نماینده مردم اردبیل در مجلس گفت: در حال حاضر مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری به یک مقوله "جزیره ای ذوقی" تبدیل شده است.

به گزارش سبلانه به نقل از پایگاه خبری آذرسلام، منصور حقیقت پور در گفتگو با خبرنگار آذرسلام در باره اقدامات مجلس برای مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری اظهار داشت: در سابقه کاریم در مجلس دوره قبلی هیچ طرحی مبنی بر مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری را به یاد ندارم و مصوبات نیز کارایی لازم را نداشته است.

این نماینده مردم اردبیل در مجلس افزود: در کشور ما مبارزه با فساد اقتصادی و اداری نیازمند تلاش حرفه ای و سیستمی است. ولی متاسفانه این تلاش سیستمی نیز وجود ندارد و تشکیل نشده است.

حقیقت پور در ادامه، جابجایی ها در بینا بین بانکی و محاسبه مالیات ها را شفاف ندانست و گفت:  این درحالی است که در صورت وجود و تدوین یک سیستم جامع با یک کلید می شود تمام اطلاعات مورد نیاز برای مقابله با آن را به دست اورد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: در حال فعلی مبارزه با مفاسد اقتصادی، اداری و اختلاس ها "جزیره ای ذوقی" شده است. درحالی که این جواب نداده و نخواهد داد.

نماینده مردم شهرهای اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: برای تحقق این مبارزه باید قوای سه گانه کشور همفکری کرده و برای تامین یک "نظام جامع سیستمی" مقابله با مفاسد اقتصادی و اداری را طراحی و تکوین دهند در این صورت است که جواب خواهد داد.

دکتر منصور حقیقت پور خاطر نشان ساخت: "اینکه فلان قاضی مفسده اقتصادی را نمی بیند و من می بینم و یا اینکه او می بیند و من نمی بینم ضرورت ایجاد یک نظام سیستمی جامع را آشکار می کند".

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تا وارد ساختارها، مشکلات و انسداد گریزراه ها و باریکه های وقوع مفسده اداری و اقتصادی نشویم کاری از پیش نخواهد رفت.و این تلاش ها نیز فرجامی نداشته و یا نتیجه مطلوب عاید نخواهد شد.

منصور حقیقت پور در پایان این گفتگو گیر اصلی و حلقه مفقوده مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری را نبود و عدم تشکیل " نظام سیستمی جامع" کشور عنوان کرد.

پایان پیام/

اشتراک‌گذاری

  • مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده منهای شش