سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 16197
  • بازدید: 1,029
  • 1394/01/18 - 12:21:50

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اردبیل:

اعتبار صنایع دستی و گردشگری خلخال ناکافی است

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان اردبیل گفت: اعتبارات تخصیص‌یافته به حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خلخال کافی نیست.

به گزارش خبرنگار سبلانه،  علیرضا دباغ عبداللهی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان اردبیل امروز در نشست با فرماندار خلخال، اعتبار تخصیص یافته به حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان خلخال را نا کافی دانست.

وی با ارائه گرازشی از عملکرد حوزه صنایع دستی در سال گذشته از عدم تخصیص اعتبار مناسب درطول  سه سال گذشته انتقاد کرد و با توجه به پتانسیل های شایسته منطقه خلخال اعتبار تخصیص یافته را ناکافی دانست.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان اردبیل خواستار تخصیص اعتبار ویژه به حوزه صنایع دستی در سال 94 شد تا برنامه هایی در شأن و جایگاه منطقه خلخال اجرا شود.

 

توسعه گردشگری اولویت اول خلخال می‌شود

مهدی احمدی فرماندار خلخال در این نشست توسعه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را اولویت نخست توسعه خلخال بیان کرد.

وی به همکاری بیشتر فرمانداری خلخال با معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی استان اردبیل در جهت رونق بیشتر گردشگری و صنایع دستی خلخال تاکید کرد.

هماهنگی های لازم برای نحوه مشارکت و حضور شهرستان خلخال در برپایی "هفتمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی ایران در اردبیل" موضوع دیگری بود که در نشست معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان اردبیل با فرماندار خلخال بررسی شد.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • اعتبار صنایع دستی و گردشگری خلخال ناکافی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده به‌اضافه شش