سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 17198
  • بازدید: 1,336
  • 1394/02/27 - 13:19:13

برپایی نمایشگاهی از توانمندیهای طرح خود اتکایی دانش آموزان کورائیم نیر

نمایشگاه طرح خوداتکایی دانش آموزان در بخش کورائیم نیر برپا شد.

به گزارش خبرنگار به نقل از نیریمیز، نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای طرح خود اتکایی دانش آموزان شبانه روزی مدرسه حکمت کورائیم شهرستان نیر طی مراسمی خاص با حضور بخشدار کورائیم، مدیر آموزش و پرورش نیر و جمعی از دبیران و اولیاء دانش آموزان افتتاح شد و به معرض دید علاقمندان قرار گرفت.

 

عین الله یوسفی سادات مدیر آموزش و پرورش نیر در حاشیه این نمایشگاه با ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در طرح خود اتکایی در مدارس شبانه روزی منطقه نیر گفت : طرحهای خود اتکایی در مدارس شبانه روزی فرصت مناسبی است تا دانش آموزان ضمن کسب مهارتهای زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله ی دیگر از زندگی ، توانمندیهای خود را در رشد و تکامل فکری و ذهنی و عملی خود را به نمایش گذشته و استعداد های بالقوه خود را به بالفعل برسانند.

 

وی گفت: تقویت روحیه پژوهش و مسوولیت پذیری دانش آموزان، توجیه اهمیت انتخاب شغل در زندگی و برنامه ریزی زندگی تحصیلی و شغلی از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه ها است.
 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیر مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه ها دانش آموزان آثار و دست سازه های خود را در زمینه های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته اند.

 

بر اساس این طرح دانش آموزان مدارس شبانه روزی با توجه به شرایط استان و آداب و رسوم هر منطقه، مهارت های لازم را آموزش دیده و ضمن هدایت به کارهای تولید، بخشی از زمان خود را به یادگیری دروس مهارتی می پردازند و نوعی درآمدزایی برای مدرسه خود، ایجاد می کنند.

 

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • برپایی نمایشگاهی از توانمندیهای طرح خود اتکایی دانش آموزان کورائیم نیر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پنج به‌اضافه یک