- کد خبر: 17257
- بازدید: 1,659
- 1394/02/30 - 06:40:25
مدیرعامل کارخانه شیرآلات قهرمان:
سرمایهگذاری در گرمی به میل شخصی بود نه جناحی
مدیرعامل کارخانه شیرآلات قهرمان گفت: بنده اعلام میکنم با میل خودم در شهرستان مغان سرمایهگذاری کردهام و هیچ نماینده مجلسی در آن نقشی نداشته است.
به گزارش خبرنگار ، قهرمان نیکجو، سرمایهگذار کارخانه شیرآلات قهرمان در روستای بیلداشی شهرستان مغان اظهار کرد: گرمی وطن من است و همیشه به آن تعصب داشتهام و الان نیز برای خدمت به مردم منطقه به خصوص رفع مشکل بیکاری جوانان سرمایهگذاری کردهام.
وی افزود: چشمانداز شیرآلات قهرمان گرمی با اشتغال زایی ۳۰۰۰ نفر به عنوان بزرگترین کارخانه شیرآلات در خاورمیانه خواهد بود. این کارخانه در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار در روستای بیلداشی در حال احداث است که تاکنون ۸۰ سوله با مساحت هرکدام ۲۵۰ مترمربع و ۵ سوله بزرگ با مساحت ۲۰۰۰ مترمربع از این پروژه احداث شده است. پیشرفت فیزیکی پروژه شیرآلات در گرمی بیش از 60 درصد بوده و ساختمان اداری آن در حال احداث است.
وی ادامه داد: مشکل گاز کارخانه با تلاش و جدیت مسئولین به خصوص فرماندار محترم شهرستان حل شده و آبرسانی به این کارخانه نیز تا دوماه آینده به اتمام میرسد.
وی حمایت مسئولین شهرستان از پروژه شیرآلات قهرمان و حل مشکلات آن را قابل تحسین دانست و بیان کرد: مشکل پرداخت تسهیلات ارزی به این پروژه حل شده و مقرر گردیده تسهیلات براساس ماشینآلات خریداری شده از خارج پرداخت شود.
وی در ادامه با قدردانی از مسئولین قبلی و فعلی شهرستان اظهار کرد: کسانی که ادعا میکنند بنده به خواست آنها در وطن خود سرمایهگذاری کردهام؛ کذب است و اعلام میکنم که با میل خودم در شهرستان مغان سرمایهگذاری کردهام و هیچ نماینده مجلسی در آن نقشی نداشته است.
انتهاي پيام/حامد صدیقی
دیدگاهها