- کد خبر: 17984
- بازدید: 578
- 1394/03/24 - 08:28:54
در چند قدمی تابستان؛
آغاز فروش محصولات سردرختی در خلخال و کوثر
در چند قدمی فصل تابستان محصولات کشاورزان شهرستان خلخال و کوثر به بار نشست و فروش آن در مسیر های ارتباطی آغاز شد.
به گزارش خبرنگار به نقل از ازناو ،کشاورزان خلخالی و کوثری محصولات سردرختی خود از اقلام مختلفی همچون گیلاس و آلبالو را به معرض فروش گذاشتند.
در مسیر خلخال به اردبیل کشاورزان خرده پا محصولات خود را با کمترین قیمت نسبت به بازار به مسافران وگردشگران می فروشند که این محصولات ارگانیک بوده و مسافران نیز با رغبت با خریدن این میوه کشاورزان را منتفع می کنند.
رنگ میوه ها و تازگی آنها بر روی سینی های فروش مشخص است و کشاورزان کوثری و خلخالی هر روز صبح محصولات سردرختی را به کمک خانواده خود جمع آوری و به محل فروش خود در کنار خیابان می آورند.
علاوه بر کیفیت محصولات، پایین بودن قیمت میوه ها در مسیر راه یکی از مزایای علاقمندی مسافران به خریدن محصولات است.
میتوان گفت: برای درست کردن کردن مربا آلبالو و گیلاس هم اکنون فصل خریدن این محصولات برای خانواده ها است تا مربایی شیرین بر سر سفره های خانواده ها باشد.






انتهای پیام /
دیدگاهها