- کد خبر: 18803
- بازدید: 1,727
- 1394/04/14 - 09:25:28
چگونه از تشنگی در طول روزه داری جلوگیری کنیم؟
یک کارشناس تغذیه نحوه استفاده از غذا در وعده سحری و جلوگیری از تشنگی در طول روزه داری را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار به نقل از پیام پزشکی، محمدرضا آقاجانی گفت: سحری باید شامل یک وعده غذایی متنوع، متعادل و کامل که دیر هضم است، باشد.
وی اظهار کرد: برای صرف سحری کمی زودتر از خواب بلند شده و بدون عجله و با آرامش خاطر غذا بخورید و حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید آب و شیر را فراموش نکنید.
این کارشناس با توصیه به خودداری کردن از نوشیدن دوغ، نوشابه های گازدار و نوشیدنی های شیرین در سحر، افزود: به هنگام سحر زیاد آب ننوشید چرا که این کار باعث نفخ و مشکلات هضمی می شود.
وی بیان کرد: برای جلوگیری از تشنگی در طول روز، از میوه ها، سبزیجات و لیموترش استفاده کرده و از خوردن غذاهای چرب مانند کله پاچه و سیرابی، غذاهای پرنمک و پر ادویه، سس مایونز، خامه، سوسیس، کالباس و آش رشته بپرهیزید چرا که این غذاها باعث ناراحتی گوارشی و افزایش تشنگی می شوند.
آقاجانی ادامه داد: ماست، سالاد بدون پیاز و سوپ جو پرک مکمل خوبی برای غذاها در ماه مبارک رمضان است.
وی توصیه کرد: از خوردن تنقلات فراوان، قند ساده زیاد مثل شیرینی ها، زولبیا و بامیه، حلواهای شیرین و غذا با حجم زیاد، چای و قهوه زیاد، کشیدن سیگار، خوردن غذاهای خشک از قبیل کوکو سبزی، کتلت، انواع کباب گوشت قرمز و جوجه کباب که با ادویه زیادآماده می شوند، خودداری کنید.
آقاجانی خاطر نشان کرد: بلافاصله پس از سحری دراز نکشید زیرا این کار موجب برگشت غذا از معده به مری و ناراحتی گوارشی می شود.
انتهای پیام/
دیدگاهها