- کد خبر: 18959
- بازدید: 214
- 1394/04/17 - 16:44:42
دعوت اصحاب رسانه از مردم جهت حضور در راهپیمایی روز قدس
ضرورت شرکت در راهپیمایی روز قدس امسال با توجه به جنایت های رژیم صهیونیستی اهمیت مضاعف یافته و حداقل کمک مردمان جهان به غزه فریادهای همراهی با مظلومان فلسطینی و مقابله با وحشیگری رژیم اسرائیل غاصب خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ،به نقل از مغان امروز ضرورت شرکت در راهپیمایی روز قدس امسال با توجه به جنایت های رژیم صهیونیستی اهمیت مضاعف یافته و حداقل کمک مردمان جهان به غزه فریادهای همراهی با مظلومان فلسطینی و مقابله با وحشیگری رژیم اسرائیل غاصب خواهد بود.
روز قدس امسال روز فریاد بلند علیه جنایت سران برخی گروهک های جاهل و نادان تکفیری خواهد بود که کشتار شهروندان مظلوم فلسطین را با فتنه انگیزی در قلب جهان اسلام رقم می زنند.
اما هرچه بیشتر از 16 مرداد 1358 یعنی زمان نامگذاری روز جهانی قدس میگذرد ابعاد جدیدی از عمق نگاه راهبردی امام خمینی(ره) در نامگذاری این روز هویدا می شود.
درست در زمانی که دولتهای عربی پس از قبول چندین شکست نظامی درسالهای 1948، 1956، 1967 و 1973،1982 در برابر اسرائیل «راهبرد سازش» را بر «راهبرد مقاومت» ترجیح دادند، امام خمینی(ره) با صدور نامهای خطاب به مسلمانان جهان، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس و حمایت از آرمان فلسطین نامگذاری کردند و روح تازه ای بر پیکر رنجور مقاومت دمیدند.
اما با نگاهی عمیق تر، به برکات بیشتری از این روز پی می بریم؛ برجسته کردن خطر صهیونیستها برای ملتها، منفورسازی گفتمان سازش در بین ملتهای مسلمان، صدور مولفههای ضد استکباری اندیشه انقلاب اسلامی، یادآوری ضرورت وحدت مسلمانان در برابر تهدیدات مشترک جهان اسلام، از مهمترین این برکات است
.
امروزه دیگر روز قدس از قالب یک «روز نمادین مناسبتی» به در آمده است و به یک «گفتمان فراگیر» در بین کشورهای اسلامی و ملت های آزادی خواه جهان تبدیل شده است.
باید پذیرفت که نگاه حداقلی به روزقدس و محدود کردن آن تنها به مسئله فلسطین و آزاد سازی قدس جفا در حق این روز است، همانطور که بنیانگذار روزقدس می فرماید: «روز قدس یک روز جهانی است. روزی نیست که اختصاص به قدس داشته باشد، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.»
لذا به نظر می رسد توجه به ابعاد بین المللی و سایر مسائل جهان اسلام در راهپیمایی های روز قدس نیز خصوصاً پس از وقوع انقلاب های مردمی ناشی از بیداری اسلامی در خاورمیانه، امری ضروری است
.
خبر نگار مغان امروز به نمایندگی از اصحاب رسانه، ضمن محکوم کردن جنایات وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی، حسب رسالت و وظیفهی ذاتی خود همنوا با تمام وجدان های پاک و ظلم ستیز با افتخار فریاد مرگ بر اسرائیل را سر می دهد و لحظهای از فکر آزادسازی قدس عزیز از چنگال صهیونیستها بیرون نخواهد رفت و ضمن ابراز هم دردی با مردم مظلوم غزه و با خروش و خشم انقلابی لبیک گویان به ندای امام خامنه ای (مدظله العالی) اعلام می کند که آماده جهاد و جان فشانی در راه دفاع از مظلوم در مقابل ظالم، به فرمان مولا و مقتدای خویش است.
خبرگزاری مغان امروز ضمن اعلام برائت از مواضع جامعه جهانی در قبال مسائل غزه از دستگاه دیپلماسی می خواهد تا با موضع گیری قاطع و محکم فریاد ظلم ستیزی ملت غیور ایران را به گوش جهانیان برساند و با توجه به ایام ماه مبارک رمضان و نزدیکی روز جهانی قدس از عموم امت حزب الهی می خواهد همچون همیشه با حضور پرشور در راهپیمایی این روز با حماسه ای عاشورایی مشتی محکم بر دهان اسرائیل و حامیان جهانی آنان بکوبند.
وعده دیدار: جمعه 19 تیر
انتهای پیام/
دیدگاهها