- کد خبر: 19964
- بازدید: 1,629
- 1394/05/12 - 11:56:01
«شلیک به تماشاچی» اثر هنرمند پارس آبادي منتخب تئاتر منطقه اهر شد
شلیک به تماشاچی نوشته امین حسینیون و کارگردانی حافظ تشکری از شهرستان پارس آباد به عنوان منتخب بخش میهمان شهرستان اهر معرفي شد.
به گزارش خبرنگار به نقل از آران مغان، علیرضا آقازاده مسئول دبیرخانه نهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر با اعلام اين خبر اظهار داشت: پس از اعلام راهیابی ۴۴ اثر نمایشی به بخش مسابقه این جشنواره؛ در پی حمایت اکبر فلاح شهردار اهر از جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر، مقرر شد از بخشهای خیابانی و صحنه ای هر کدام یک اثر بنا به امتیاز کسب شده در جدول مسابقه و براساس نظر و رای داوران بازبینی، نمایشهای گلوبول های قرمز نوشته و کار شهرام سلطانی از شهرستان اراک در استان مرکزی، نایش کلی بازی نوشه پژمان سهراب پور و کارگردانی علی یالی زاده از شهرستان مینوشهر استان خوزستان به جشنواره راه یابند.
وی افزود: همچنین نمایش آئین خوب و بد به نویسندگی و کارگردانی علی روحی از شهرستان مشهد در خراسان رضوی و شلیک به تماشاچی نوشته امین حسینیون و کارگردانی حافظ تشکری از شهرستان پارس آباد در استان اردبیل در بخش میهمان انتخاب شدند.
گفتنی است نهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه اهر روزهای ۲۴ تا ۲۸ مرداد امسال در شهرستان اهر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاهها