سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 20722
  • بازدید: 560
  • 1394/06/04 - 14:02:55

ضرورت احیاء و نوسازی سیستم آبرسانی روستاي گَزوَر كوثر

کمبود بارندگی و خشکسالیهای چند سال اخیر باعث خشك شدن چشمه آب شرب روستاي گزور سفلي شده كه مشكلات عديده اي را براي اهالي اين روستا رقم زده است.

به گزارش به نقل از كيويميز، از قدیم الایام چشمه ای که از سینه کش منطقه معروف به دودار گولی سرچشمه میگیرد كه تنها تامین کننده آب شرب اهالی بوده و سلامت و کیفیت آن طبق آزمایشات مختلف  قبلا اثبات شده است؛ اما این روزها هم خود چشمه و هم مسیر انتقال آب آن به روستا و لوله های انتقال دهنده آب وضعیت نا مطلوبی دارند.

يكي از اهالي روستاي گزور سفلي در گفتگو با خبرنگار كيويميز اظهار كرد: منبع ذخیره و مسیر انتقال آب آشاميدني روستاي گزور سفلي که قدیم توسط خود اهالی احداث شده نیاز فوری و فوتی به نوسازی دارند (مخصوصامنبع ذخیره آّب که با توجه به فرسوده بودن محل نفوذ وزندگی حشرات موذی و خطرناک شده)؛ چرا كه در غير اين صورت باعث آلودگی هر چه بیشتر آب و بيماري اهالي اين روستا مي شود.

يكي ديگر از اهالي اين روستاي خاطر نشان كرد: کمبود بارندگی و خشکسالیهای چند سال اخیر باعث شده چشمه آب روستا طي چند ماه گذشته خشك و بي آب شود که در مقابل مساعدت آب و فاضلاب روستايي شهرستان در احياي دوباره آن ضروريست و تجدید آزمایشات کیفیت و سلامت آب مورد نظر از نیاز مبرم اهالی گزور سفلی است.

در اين ميان انتظار مي رود مسئولين ذيربط نسبت به احياي آب آشاميدني روستاي گزور سفلي در اين مقطع بحراني آب شرب اقدامات شايسته انجام دهند.

انتهاي پيام/

 

اشتراک‌گذاری

  •  ضرورت احیاء و نوسازی سیستم آبرسانی روستاي گَزوَر كوثر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه به‌اضافه یک