- کد خبر: 21122
- بازدید: 2,191
- 1394/06/15 - 08:10:45
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان:
طرح حذف شعار«مرگ بر آمریکا» از حلقوم انسانهای ضعیف النفس تراوش می کند
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل گفت: طرح حذف شعار مرگ بر آمریکا از حلقوم انسانهای ضعیف النفس و ترسو به بیرون تراوش می کند.
به گزارش خبرنگار ، عظیم دشتی در نشست روشنگری و بصیرتی هنرمندان بسیجی با اشاره به ظلم وستم سران آمریکا بر ملت ایران گفت: خیانت سران آمریکا بر ملت ایران یکی دو تا نیست که به این زودیها از اذهان ملت ایران پاک شود، ایجاد ناامنی با تحریک قومیتهای مختلف در ایران، طراحی کودتا، تحمیل یک جنگ نابرابر و حمایت از دیکتاتورعراق در جنگ 8 ساله، تحریم های اقتصادی و تسلیحاتی ملت ایران، بلوکه کردن دارائیهای ایران در نزد بانکهای آمریکایی، حمله به هواپیمای مسافربری، ایجاد مشکلات برای ایران به بهانه نقض حقوق بشر، حمایت از گروههای تروریستی در ایران و مشارکت در ترور 17000 نفر از شهروندان ایرانی، تضییع حقوق ملت ایران در سازمانهای بین المللی، بخشی از خیانتهای ایالات متحده آمریکا بر علیه ملت ایران است.
وی حذف شعار مرگ بر آمریکا را یک استراتژی ناپخته و نابخردانه عنوان کرد و گفت: جالب است این طرح زمانی مطرح می شود که آمریکائیها هنوز هم از کرده خود پشیمان نیستند و از بابت خیانت های خود به ملت ایران عذرخواهی نکرده اند و مثل گذشته، متکبرانه با ملت ایران سخن می گویند بنابراین طرح حذف شعار «مرگ بر آمریکا»، نمی تواند از سوی انسان های با هوش باشد.
دشتی در ادامه گفت: مهمترین ایراد برخی ها در جامعه ایران اسلامی این است که در شناخت دشمن و مکر و حیله آنها مشکل دارند، به همین جهت آگاهانه و نا آگاهانه برای دشمنان فرش قرمز پهن می کنند و زشت ترین و زننده ترین الفاظ و القاب را نثار رقبای خود می کنند.
وی تصریح کرد: آمریکا مصداق بارز استکبار وهمچنان دشمن درجه یک ملت ایران است، کشوری که چشم دیدن ایران درپهنه شوکت واقتدار را ندارد.
دشتی افزود: باور ما این است که اکثرمشکلات بوجود آمده در ایران اسلامی به علت رفتار خصمانه و ضد بشری سردمداران آمریکا بوده است که خوشبختانه ملت شریف ایران با صبر و مقاومت، مشکلات بوجود آمده را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته و آنان را بر ادامه رفتار خصمانه دلسرد خواهند کرد.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان با انتقاد شدید از کسانی که بدنبال ایجاد یآس و ناامیدی در کشور هستند گفت: مملکتی که بیست میلیون بسیجی آماده به دفاع همه جانبه از کشور دارد، در بدترین شرایط هم در انزوا قرار نمی گیرد، بنابراین مقایسه وضعیت فعلی ایران با زمان صلح امام حسن (ع) بزرگترین اشتباه تاریخی وراهبردی است.
دشتب با اشاره به حضور مردم در راهپیماییها ومناسبتهای مذهبی که نشان از روحیه انقلابی ملت ایران دارد گفت: مسئولان با تکیه بر همین روحیه می توانند مقتدرانه در برابر زیاده خواهی های استکبار جهانی بایستند واز حقوق ملت ایران دفاع کنند
وی درادامه اظهار کرد: کم نیستند از جنس سرداران شهدای دفاع مقدس، باکری ها، باقری ها، بقایی ها، کاظمی ها، خرازی ها، همت ها، هاشمی ها، شوشتری ها، کریمی ها و کاوه ها که نخواهند گذاشت تاریخ خیانت فرماندهان دوران امامت امام حسن (ع) در کشور حسینی ایران تکرار شود؛ این سرداران آماده اند تمام هستی خود را فدا کنند تا ذره ای لطمه به حریم ولایت و انقلاب اسلامی وارد نشود.
دشتی در پایان یکی از وظایف هنرمندان متعهد وبسیجی را شناخت مکر و حیله استکبار جهانی و برجسته سازی آن بوسیله شیوه ها وابزارهای هنری عنوان کرد و گفت: هنرمندان می توانند با به تصویر کشاندن قدرت و اقتدار نظا م و صلابت ملت شریف ایران در کسب قله های رفیع پیشرفت و ترقی کشور سهیم باشند.
انتهای پیام/م
دیدگاهها