سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 21138
  • بازدید: 2,084
  • 1394/06/15 - 11:26:08

اختصاص 50ميليون تومان به جاده بين مزارع كوثر

فرماندار كوثر گفت: براي سهولت رفت و آمد اهالي روستاي جعفرلو در مسير باغات و مزارع، 50 ميليون تومان براي احداث جاده بين مزارع اين روستا اختصاص يافته است.

به گزارش به نقل از كيويميز، عليرضا عليپور عصر ديروز ، در جمع اهالي روستاي "جعفرلو" ي شهرستان كوثر اظهار كرد: براي سهولت رفت و آمد اهالي روستاي جعفرلو در مسير باغات و مزارع خود اعتبار بالغ بر 50 ميليون تومان براي احداث جاده بين مزارع اين روستا اختصاص يافته است كه بخشي از اين جاده احداث شده و بخش ديگر آن نيز در حال احداث است.

وي ادامه داد: علاوه بر آبرساني به روستاي جعفرلو در هفته دولت با اعتبار بالغ بر 100 ميليون تومان و بهره مندي از جاده بين مزارع، اقدامات شايسته اي در خصوص گازرساني به اين روستا نيز انجام يافته است كه با تخصيص اعتبارات ملي و استاني در آينده اي نه چندان دور عمليات گازرساني نيز آغاز و به بهره برداري خواهد رسيد.

فرماندار كوثر با اشاره به اينكه ارائه خدمات نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران با همدلي و همزباني دولت و ملت بيش از پيش نمايان است افزود: با عنايت به شعار سال مبني بر همدلي و همزباني دولت و ملت از سوي رهبر انقلاب، توانسته ايم در احياي اقتصاد مقاومتي در شهر و روستاها موفق عمل كنيم و نيازمندي هايي كه در مناطق و روستاهاي محروم وجود دارد را رفع و در راستاي توسعه منطقه گامي مفيد و موثر برداريم.

 

اختصاص اعتبار بالغ بر 50 ميليون تومان به جاده بين مزارع روستاي
انتهاي پيام/
 
 

 

اشتراک‌گذاری

  • اختصاص 50ميليون تومان به جاده بين مزارع كوثر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی به‌اضافه یک