- کد خبر: 21264
- بازدید: 257
- 1394/06/19 - 12:28:13
رزمايش " لبيك يا رسول الله " در كوثر برگزار شد
رزمايش گردانهاي بيت المقدس با رمز " لبيك يا رسول الله " در منطقه 2 شهري گيوي با حضور 250 بسيجي كوثري برگزار شد.
به گزارش به نقل از كيويميز، در مراسم آغازين رزمايش «لبيك يا رسولالله» كه صبح امروز پنجشنبه در منطقه 2 شهري گيوي( حاشيه شهرك صنعتي و باشگاههاي ورزشي) اين شهر با فراخوان بسيجيان و گردان بيتالمقدس كوثر آغاز شد، فرمانده سپاه ناحيه كوثر اظهار كرد: رزمايش " لبيك يا رسول الله " گردان بيت المقدس شهرستان كوثر با حضور بيش از 250 بسيجي با هدف حفظ و انسجام اين گردان انقلابي آغاز شد كه در اولين مرحله اين رزمايش برگزاري كلاسها و نكات تئوري رزمايش براي بسيجان شرح داده خواهد شد.
سرهنگ دوم پاسدار بيژن راعي با بيان اينكه كلاس ها و نكات عملي رزمايش " لبيك يا رسوال الله" عصر امروز و فردا(جمعه) آغاز خواهد شد افزود: در قالب سازمانهاي رزمي و دفاعي ما در رزمايش امروز با فراخواني كه از بسيجيان در قالب گردان بيتالمقدس انجام ميدهيم در تلاش هستيم تا اين رزمايش با رمز « يا رسولالله» به بهترين شكل برگزار شود كه حضور تمامي بسيجيان را براي هر چه بهتر و باشكوه تر اين رزمايش الزاميست.
وي با اشاره به برگزاري دو روزه اين رزمايش گفت: در كنار برنامههاي آموزشي تلاشمان بر اين است تا در اين رزمايش آمادگي رزمي و دفاعي نيروها مورد سنجش قرار گرفته و در كنار آن يگانهاي امداد و نجات نيز بتوانند توان خود را در انجام ماموريتهايشان به نمايش بگذارند.
فرمانده سپاه ناحيه كوثر خاطر نشان كرد: فردا جمعه نيز صبحگاه مشترك به همراه برنامههاي تقويت توانمندي و آمادگي جسماني نيروها و همچنين اجراي رزمايش در قالب دفاع از كوي و برزن و برنامههاي امداد و نجات انجام شده و ديگر برنامههاي تمريني و تاكتيكي نيروها در قالب اين رزمايش به انجام ميرسد.










دیدگاهها