- کد خبر: 22031
- بازدید: 2,128
- 1394/08/09 - 16:04:29
فرمانده سپاه خلخال خبر داد؛
300 دانش آموز دختر خلخالی عازم مناطق عملیاتی شمالغرب کشور شدند
فرمانده سپاه خلخال گفت: 300 دانش آموز دختر خلخالی از 12 مدرسه دخترانه خلخال عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.
به گزارش خبرنگار به نقل از ازناو ، سرهنگ پاسدار مصطفی کریمی در مراسم بدرقه اولین کاروان دانش آموزی خواهران از مدارس خلخال به مناطق شمالغرب کشور گفت: در این مرحله 300 نفر از دانش آموزان دختر خلخال با 6 دستگاه اتوبوس عازم مناطق عملیاتی شمالغرب کشور شدند
کریمی گفت: دانش آموزان علاوه بر بازدید ازمناطق عملیاتی با حضور دریادمان شهدای منطقه تمرچین. یادمان شهید باکری، شهیدان امینی، خلبان شهید خالد حیدری و شهید بروجردی با مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس آشنا خواهند شد.
کریمی اظهار داشت: انتظار داریم که دانش آموزان فرهنگ ایثار و شهادت را که در مناطق عملیاتی مشاهده می کنند با بازگشت به محیط مدرسه وخانواده به سایر دانش آموزان انتقال دهند و دانش آموزان را از رشادت های شهدا ورزمندگان در حفظ وحراست از وطن آگاه سازند.
انتهای خبر/ خ
دیدگاهها