سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 22402
  • بازدید: 925
  • 1394/08/19 - 13:45:44

مدیرکل منابع طبیعی اردبیل خبر داد:

آغاز احیاء 1000 هکتار از مراتع بیله‌سوار با توزیع بذر بین دامداران

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از آغاز احیای 1000 هکتار از مراتع شهرستان بیله‌سوار با توزیع بذر بین دامداران منطقه خبر داد.

به گزارش خبرنگار ، به نقل از مغان امروز، شهامت هدایت مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: در سطح 1000 هکتار احیای مراتع در شهرستان بیله‌سوار با توزیع بذر بین دامداران منطقه آغاز شده تا با توزیع این بذور یارانه‌دار زمینه کاشت آنها فراهم آمده و در کنار آن تولید علوفه دام‌ها به راحتی انجام شود.

 

وی گفت: بارش نعمت الهی شرایط متفاوتی را در مناطق مختلف استان به ویژه احیای عرصه‌های ملی به وجود آورده که اگر پاسدار منابع ملی باشیم قطعا تخریب‌ها و تهدیدها به حداقل می‌رسد.

 

وی با بیان اینکه نباید بارش‌های اخیر به خاطر قصور، سهل‌انگاری و بی‌توجهی ما  به سیلاب و یا دیگر بلایای طبیعی منجر شود، افزود: ما اگر پوشش گیاهی را حفظ کنیم قطعا از بروز سیلاب و دیگر آسیب‌ها جلوگیری می‌شود و هیچ نعمت الهی به نقمت تبدیل نخواهد شد.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل حضور و مشارکت گروه‌‌ها و یگان‌های حفاظتی را به ویژه در منطقه بیله‌سوار همزمان با آغاز کشت و زرع پاییزی در این منطقه بیان کرد و گفت: ما امسال اعلام کردیم که با هرگونه تخریب عرصه‌های ملی و طبیعی برخورد می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم تا این عرصه‌ها مورد تخریب قرار گیرد.

 

هدایت در ادامه سخنان بیان کرد: ما امسال جرایم سنگینی را برای تخریب‌کنندگان عرصه ملی و طبیعی در نظر گرفتیم به طوری که به ازای هر هکتار تخریب عرصه ملی و طبیعی 7 میلیون تومان جریمه از متخلفان دریافت خواهیم کرد.

 

این مسئول تصریح کرد: در کنار دریافت جرایم و در نظر گرفتن حبس برای متخلفان بر اساس ماده 59 دیگر بخشودگی شامل آنها نخواهد شد.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل تصریح کرد: ما این کار را آغاز کردیم به طوری که در روزهای اخیر در مشگین‌شهر، گرمی و بیله‌سوار چندین خودرو را توقیف کرده و رانندگان آن را که اقدام به تخریب عرصه‌های ملی و طبیعی کرده بودند به دادگاه معرفی کردیم.

 

هدایت عنوان کرد: عوامل تخریب و مسببان چنین اقدام غیرقانونی قطعا از خدمات دولتی محروم شده و تلاش جدی بر این خواهد بود تا اجازه ندهیم تا چنین اقداماتی، مواهب خدادادی که سرمایه نسل آینده است به صورت غیرمجاز مورد تخریب قرار گیرد.

 

وی برخورد جدی را با هرگونه ساخت ساز در اراضی ملی و کشاورزی بیان کرد و گفت: در کنار تخریب این ساخت و سازها شرکت‌های خدمات رسان حق ندارند به این واحدهایی که ساخته شده خدمات ارائه کنند.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل یادآور شد: همه این اقدامات با هدف جلوگیری از تخریب‌ها و حفاظت از اراضی زراعی و ملی انجام می‌شود و ما امسال طرح احیای مراتع را در شمال استان  اجرا می‌کنیم.

 

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • آغاز احیاء 1000 هکتار از مراتع بیله‌سوار با توزیع بذر بین دامداران

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ویک به‌اضافه دو