سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 22833
  • بازدید: 748
  • 1394/09/02 - 09:55:08

برنامه‌های چهارمین روز هفته بسیج در اردبیل؛

از افتتاح همزمان 500 سالن ورزشی تا گشایش جشنواره اختراعات بسیجیان

در چهارمین روز از هفته بسیج 500 سالن ورزشی صالحین و 9 دی و تیراندازی از طریق ویدئو کنفرانس در سراسر کشور افتتاح می شود.

به گزارش خبرنگار ، امروز در چهارمین روز هفته بسیج برنامه‌های مهمی در سراسر کشور اجرا خواهد شد که از مهمترین این برنامه ها  افتتاح همزمان 500 سالن ورزشی صالحین و 9 دی و تیراندازی از طریق ویدئو کنفرانس است.

در حال حاضر استان اردبیل 37 سالن‌های ورزشی  بسیج دارد که شامل 26 سالن ورزشی صالحین در ابعاد 441 متر برای رشته های غیر توپی و 11 سالن ورزشی 9 دی برای رشته های توپی در ابعاد 12000 متر مربع است که  تا پایان امسال 25 سالن ورزشی دیگر به سالن های ورزشی بسیج اضافه می شود.

جشنواره اختراعات و ابتکارات بسیجیان و همایش نخبگان استان نیز امروز برگزار خواهد شد.

 همچنین مراسم  ویژه روز بسیج طلاب، روحانیون و همایش زینبیون معاصر در یکی ار مدارس علمیه مرکز استان  نیز از دیگر برنامه های شاخصی است که امروز در در چهارمین روز هفته بسیج در اردبیل برگزار می شود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • از افتتاح همزمان 500 سالن ورزشی تا گشایش جشنواره اختراعات بسیجیان

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده به‌اضافه پنج