سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 23476
  • بازدید: 255
  • 1394/09/17 - 09:39:31

شهردار اردبیل

راه نفوذ فرهنگی استکبار، با نثار خون شهدای دانشجو سد شد

شهردار اردبیل گفت:راه نفوذ فرهنگی استکبار با نثار خون شهدای دانشجو سد شد تا به جهانیان ثابت شود که ایرانی از هر قشری که باشد در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان ایستاده و برای استقلال کشور حاضر به نثار جان خود است.

به گزارش خبرنگار به نقل از ابصارنیوز، حمید لطف‌اللهیان شهردار اردبیل با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: دانشجویان اثرگذارترین قشر در شکل گیری فرهنگ عمومی جامعه هستند.

شهردار اردبیل با بیان اینکه دانشجویان ایرانی حدود 60 سال پیش با خون خود حماسه ای جاوید آفریدند، گفت: راه نفوذ فرهنگی استکبار با نثار جان خود شهدای دانشجو سد شد تا به جهانیان ثابت شود که ایرانی از هر قشری که باشد در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان ایستاده و برای استقلال کشور حاضر به نثار جان خود نیز است.

لطف‌اللهیان افزود: بی شک 16 آذر نماد شعور و بلوغ فکری نسل بیدار و پیشروی جامعه دانشگاهی ما است که با نقش آفرینی موثر خود در مسیر استکبار ستیزی و استقلال طلبی این سرزمین، نمایش درخشانی در عرصه فرهنگی و سیاسی این کشور به ظهور رساندند.

وی با اشاره به بیانات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که اعتبار خاصی نسبت به دانشگاه قائل بودند  گفت: امام خمینی(ره) از دانشگاه به عنوان جایگاه تعلیم و تربیت متخصصان متعهد یاد کردند.

شهردار اردبیل در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: با مرور تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به سهولت در می‌یابیم که یکی از موثرترین اقشار اصلی جامعه ما در پیروزی‌های ملی دانشجویان هستند.

وی گفت: حضور پررنگ و سرافرازانه دانشجویان و اساتید دانشگاه در عرصه دفاع مقدس و افتخارآفرینی در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل گواه این است که دانشگاهیان در عرصه حفظ و صیانت از ارزش‌های انقلاب و دفاع از کیان ایران اسلامی نیز همیشه پیشگام بوده و هستند.

شهردار اردبیل در پایان سخنان خود از انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های اردبیل جهت پیشرفت همه جانبه دارالارشاد خبر داد.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • راه نفوذ فرهنگی استکبار، با نثار خون شهدای دانشجو سد شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده به‌اضافه نه