- کد خبر: 23602
- بازدید: 2,203
- 1394/09/21 - 16:12:46
استقبال مرزنشینان اصلاندوز از پرچم سرخ حسینی +تصاویر
همزمان با سالروز شهادت حضرت امام رضا(ع)شهر مرزی اصلاندوز مغان میزبان پرچم سرخ گنبد بارگاه مطهر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) بود.
به گزارش به نقل از ارس تبار،این پرچم سرخ گنبد بارگاه مطهر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) صبح امروز شنبه در میان استقبال پر شور و کم نظیر اهالی حسینی اصلاندوز وارد شهر شد.
به همین مناسبت عزاداران اصلاندوزی با راه اندازی دسته های سینه زنی در طول خیابان اصلی شهر به طرف گلزار شهدا،به سینه زنی و عزاداری پرداختند.
در مراسمی که به همین مناسبت در مسجد امام حسین(ع) این شهر برگزار شد،حجت الاسلام والمسلمین عظیم اسدزاده امام جمعه اصلاندوز در سخنانی با بیان اینکه خون سیدالشهدا در تمامی قرون و اعصارجاریست از حضور کم نظیر و حماسی مردم حسینی اصلاندوز در استقبال پرچم سرخ حسینی قدردانی کرد .
وی افزود:حضور مرزنشینان منطقه اصلاندوز در این مراسم نشان از عمق عشق و اردادت مردم این خطه به خاندان اهل بیت است.
امام جمعه اصلاندوز همچنین حمله به عزاداران حسینی در نارداران و کشتار برخی از شیعیان توسط نیروهای امنیتی جمهوری آذربایجان را محکوم کرد و گفت:مسئولان نظام با پیگیری این مساله از راه دیپلماسی و احضار سفیر آذربایجان،به این عمل ناشایست دولت این کشور پاسخ دهد.
در ادامه این مراسم مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در سوگ حضرت اباعبدالله الحسین(ع)،حضرت امام رضا(ع) و حضرات معصومین مداحی کرده و اهالی نیز به عزاداری پرداختند.
حسینیان اصلاندوز با شعار "لبیک یا حسین(ع)""یل یاتار طوفان یاتار یاتماز حسینین پرچمی" و "لبیک یا ابوالفضل(ع)"عمل وقیحانه دولتمردان جمهوری آذربایجان در حمله به شیعیان نارداران را محکوم کرده و با لمس،بوئیدن و بوسه زدن بر پرچم حرم اباعبدالله حسین (ع) خود را متبرک کردند.
به گزارش ارس تبار،آیین استقبال از پرچم سرخ حسینی امروز در سالروز شهادت حضرت امام رضا(ع) با حضور مسئولان،نیروهای نظامی و انتظامی، روحانیون، بسیجیان،اقشار مختلف مردم و عشایر مرزنشین اصلاندوز برگزار شد.


























دیدگاهها