سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 24795
  • بازدید: 2,536
  • 1394/10/24 - 22:31:03

در هفته چهارم لیگ برتر استان؛

پردیس نمین، استقلال سرعین را نقره داغ کرد

گلشهر پردیس نمین در سری مسابقات هفته چهارم لیگ برتر استان اردبیل در دقیقه 92 بازی یک بر صفر استقلال سرعین را مغلوب خود کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از شکوه فرهنگ، اولین سری از بازی های هفته چهارم لیگ بر تر استان اردبیل با رویارویی دو تیم گلشهر پردیس نمین و استقلال سرعین روز پنجشنبه در ورزشگاه علی دایی برگزار شد.

 

در این بازی احسان حسن زاده از تیم گلشهر پردیس نمین در وقت اضافی و دقیقه 92 بازی با به ثمر رساندن یک گل در مقابل استقلال سرعین به پیروزی رسید.

 

لیگ برتر استان اردبیل از سوم دی ماه امسال شروع شده و گلشهر پردیس نمین با نتیجه یک بر سه در مقابل کشاورز آلنی مشگین شهر، در هفته دوم با نتیجه دو – دو در مقابل ذوب آهن اردبیل و در هفته سوم با نتیجه دو – دو  در برابر تیم دکای بیله سوار بازی کرده بود.

 

تیم گلشهر پردیس نمین با سرمربیگری علی کریمی تا هفته چهارم جایگاه ششم لیگ برتر فوتبال استان اردبیل را به خود اختصاص داده است.

 

تیم "نمین جوان" نیز 25 دی ماه راس ساعت 12 ظهر در ورزشگاه علی دایی به مصاف تیم دهیاری شام اسبی خواهد رفت. این تیم جایگاه نخست لیگ برتر استان را در بین 12 تیم به خود اختصاص داده است.

 

 

در هفته چهارم لیگ برتر استان؛ پردیس نمین، استقلال سرعین را در هم کوبید

 

در هفته چهارم لیگ برتر استان؛ پردیس نمین، استقلال سرعین را در هم کوبید

 

در هفته چهارم لیگ برتر استان؛ پردیس نمین، استقلال سرعین را در هم کوبید

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • پردیس نمین، استقلال سرعین را نقره داغ کرد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده به‌اضافه سه