- کد خبر: 25378
- بازدید: 1,682
- 1394/11/11 - 09:09:14
درخشش نونهالان اردبیلی در مسابقات شمشیربازی قهرمانی ایران
نونهالان استان اردبیل در مسابقات شمشیربازی کشوری دو مدال طلا و برنز ازآن خود کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ، براساس اعلام هیئت شمشیربازی استان اردبیل، نونهالان این استان در مسابقات کشوری شمشیربازی که به مناسبت دهه فجردر سالن شهید کلاهدوز مجموعه ورزشی شیرودی تهران برگزار شد، خوش درخشیدند و یک مدال طلا و یک مدال برنز بدست آوردند.
در مسابقات شمشیربازی قهرمانی نونهالان ایران، نونهالان با استعداد اردبیلی با کسب یک مدال طلا، یک مدال برنز و یک مقام هفتمی با سربلندی به کار خود پایان دادند.
در مسابقات زیر 12 سال "اسلحه اپه" امیرحسین موشحیعصر که سال گذشته مدال نقره همین رده سنی را کسب کرده بود با مربیگری صادق آرامشاصل مربی شایسته اردبیلی تیم ملی نوجوانان و جوانان کشورمان، با اقتدار تا بازی نهایی پیش رفت و در بازی پایانی با برتری 10 بر پنج برابر حریف خود مقام قهرمانی و مدال طلا را به خود اختصاص داد.
در "اسلحه اپه" زیر 14 سال علیاکبر پورقلی با مربیگری فردین مجردآزاد مربی توانمند خود در بازیهای سنگین این رده سنی خالق شگفتی شد و توانست با کسب برتری در دورههای مقدماتی و حذفی راهی نیمهنهایی مسابقات شده و با شکست برابر حریف خود در این مرحله به مقام سوم و مدال برنز مسابقات دست پیدا کند.
ماهان صباغی فلوریست نونهال اردبیلی هم در مسابقات رده سنی زیر 14 سال فلوره هم پس از شکست برابر حریف آذربایجانشرقی خود علیرغم شایستگی در جایگاه هفتم مسابقات قرار گرفت.
نیما خدمتی در زیر 14 سال اپه یازدهم شد و سهیل عیسینژاد در زیر 14 سال فلوره در رده 12 مسابقات قرار گرفت.
مربیگری اسلحه فلوره استان را آیدین مجردآزاد بر عهده دارد.
این مسابقات عصر دیروز به پایان رسید.
انتهای پیام/
دیدگاهها