سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 26644
  • بازدید: 542
  • 1394/12/13 - 10:52:49

بعد از گذشت یک هفته/

مردم مشگین‌شهر همچنان چشم انتظار اجرای عدالت در انتخابات هستند

با گذشت نزدیک به یک هفته از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی مردم مشگین‌شهر همچنان چشم انتظار اجرای عدالت در این شهرستان هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از مشکین‌رسا، نزدیک به یک هفته از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در سطح کشور و تبع آن در شهرستان مشگین‌شهر سپری شده است و با توجه به آمار و ارقامی که به صورت گسترده به تفکیک استان‌ها و ... اعلام شده میزان مشارکت مردم در انتخابات 7 اسفند ماه 62 درصد و به تبع آن در استان اردبیل 5/61 درصد و در شهرستان مشگین‌شهر نیز از بین بالغ بر 112 هزار نفر که 83779 نفر شرکت داشته بود که  نزدیک به 75 درصد مشارکت وجود داشت.

 

با توجه به تخلفات گسترده ای که در سطح شهرستان اعم از خرید آرای مردم، توزیع اقلام و ... گزارش شده بزرگترین دغدغه مردم شهرستان مشگین‌شهر در طول هفته جاری کم توجهی مسئولین شهرستان در روز انتخابات و قبل از ان بود که امام جمعه شهرستان در روز انتخابات و خطبه های قبل از آن بارها به این نکته تاکید کرده و هشدارهای لازم را داده بود اما با وجود این با توجه به گستردگی تخلفات در شهرستان امکان رسیدگی آن عملاً وجود نداشت و این امر تا پایان انتخابات ادامه داشت.

 

قطعاً هیچ یک از نامزدهای انتخاباتی مشگین‌شهر برگزاری چنین انتخاباتی را خالی از اشکال نمی دانند هز چند که در برخی از مراکز اخذ رأی نیز اختلافاتی به وجود امد که حتی منجر به درگیری نیز شده بود و برخی از نامزدهای انتخاباتی در هنگام سرکشی از صندوق های اخذ رأی شاهد این تخلفات بوده و اعتراضات خود را را نحوه برگزاری انتخابات اعلام کردند اما با توجه به گستردگی تخلفات به هیچ یک از گزارشات فوق ترتیب اثر داده نشد.

 

به گزارش مشکین‌رسا، بعد از پایان انتخابات و نفر دوم انتخابات با جمع اوری مستنداتی مبنی بر اثبات تخلفات انتخاباتی اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام کرده و اکثر مردم این شهرستان نیز منتظر اجرای عدالت در دریافت حق و حقوق مردم این شهرستان هستند.

 

مقام معظم رهبری رأی را حق الناس نامیده و از شورای نگهبان به عنوان چشم تیز بین قانون اساسی یاد کرده است که مردم مشگین‌شهر یقین دارند که شورای محترم نگهبان با قاطعیت تمام شبهات موجود در خصوص انتخابات مشگین شهر را پاسخ خواهد داد.

 

از جمله تخلفاتی که در روز انتخابات و قبل از آن در شهرستان مشگین‌شهر مشاهده و گزارش شده؛

 

  • تزریق مقادیر زیادی پول به برخی جریانات در جهت انحراف آرای مردمی و جبهه گیری عجیب برخی خواص به نفع کاندیدای معلوم الحال در ایام منتهی به روز رأی گیری
  •  
  • حضور بی سابقه خودروهای تهران پلاک و ... در اطراف صندوق های رأی گیری و در روز انتخابات
  •  
  • حضور بی سابقه روستائیان دور افتاده شهرستان های همجوار در مشگین‌شهر
  •  
  • توقیف محموله های برنج در روزهای منتهی به انتخابات و در روز انتخابات
  •  
  • گزارشات گسترده مردمی و ارسال آن به مراجع قانونی در روز انتخابات و روزهای بعد از ان که در برخی موارد نیز منجر به درگیری شده بود.

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • مردم مشگین‌شهر همچنان چشم انتظار اجرای عدالت در انتخابات هستند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ویک منهای هفت