- کد خبر: 27617
- بازدید: 2,354
- 1395/01/19 - 10:07:15
آغاز اعطای تسهیلات کم بهره به خسارت دیدگان آتش سوزی بیله سوار از هفته آینده
اعطای تسهیلات کم بهره برای کشاورزان خسارت دیده در آتش سوزی مزارع شهرستان بیله سوار از هفته آینده آغاز می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
به نقل از مغان امروز، از اوایل هفته آینده ماه جاری بانک های کشاورزی شهرستان بیله سوار موظف شدند تسهیلات کم بهره به خسارت دیده گان آتش سوزی اخیر در این شهرستان ارائه کنند.
بر اساس اعلام فرماندار بیله سوار ، برای هر هکتار از زمین های خسارت دیده مبلغ40میلیون ریال معادل 4 میلیون تومان تسهیلات کم بهره بانکی در نظر گرفته شده است.
گفتنی است سال گذشته بیش از 500 هکتار از زمین های زراعی گندم کشاورزان دچار آتش سوزی شده بود که با پیگیری های انجام شده توسط مسئولان، برای هر هکتار از زمین های خسارت دیده مبلغ 40 میلیون ریال تسهیلات وام کم بهره در نظر گرفته شده است.
فرماندار بیله سوار در جلسه کارگروه کشاورزی این شهرستان با اشاره به اینکه امسال 87هزار هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است، بر لزوم برگزاری جلسه مدیریت بحران در خصوص اقدامات پیشگیری از هر گونه حوادث احتمالی آتش سوزی در مزارع شهرستان تاکید کرد.
آرام حلیم گفت: عمل به اقتصاد مقاومتی در شهرستان در گرو توسعه بخش کشاورزی منطقه است و دانش بنیان کردن کشاورزی از اولویتهای تو سعه شهرستان در بخش کشاورزی است.
فرماندار بیله سوار با اشاره به اینکه شهرستان بیله سوار نقش تایین کننده ای در توسعه اقتصادی و امنیت غذایی استان و کشور دارد گفت:کشاورزی حلال ترین و پایدارترین شغل است واستعداد خاکی منطقه و مرغوبیت محصولات برداشتی ارزشمندی شغل کشاورزی را در کنار تلاش و زحمت کشاورزان دو چندان کرده است.
وی افزود: بهره گیری صحیح و حداکثری از منابع آبی می تواند تحول بزرگی در کشاروزی منطقه ایجاد کند و اجرای کامل طرحها و مصوبات کارگروه توسعه بخش کشاورزی می تواند به توسعه فعالیتها و بهبود آن تاثیر گذار باشد.
وی گفت: در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده، جهاد کشاورزی همچون گذشته نسبت به خدمت رسانی به بهره برداران بخش کشاورزی در راستای اشتغالزایی مولد و توسعه پایدار کشاورزی گام بردارد.
انتهای پیام/

دیدگاهها