سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 28960
  • بازدید: 1,601
  • 1395/03/03 - 10:08:32

آنچه داعش ناخواسته فاش کرد + تصاویر

طرفداران اروپایی داعش به طور ناخواسته محل اقامت خود را در شبکه های اجتماعی فاش کردند.

به گزارش به نقل ازدانا؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران، روز شنبه، طرفداران اروپایی داعش در سراسر اروپا عکس هایی در صفحات مجازی منتشر کردند. در این عکس ها طرفداران این گروهک تروریستی با نگه داشتن کاغذهایی که روی آن ها هشتگ هایی با مضامین طرفداری از داعش و پیام هایی پیش از سخنرانی سخنگوی داعش وجود داشت، تصاویری را منتشر کردند. 

این پیام های پوشالی باعث ایجاد رعب و وحشت کاربران از همه جا بی خبر تلگرام شد: وحشت از حضور گروهک تروریستی داعش در سراسر اروپا.

در این میان موسس یکی از وب سایت های شبکه های اجتماعی اروپایی با کمک کاربران توانست مکان جغرافیایی این داعشی های ساده لوح را تشخیص دهند. آن ها با به اشتراک گذاشتن این اطلاعات با نیروهای پلیس مربوطه در اروپا توانستند محل اقامت این اشرار را در انگلیس، فرانسه، آلمان و هلند پیدا کنند.

 

آنچه داعش ناخواسته فاش کرد!

Nieuweweg، هلند

آنچه داعش ناخواسته فاش کرد!
بروس گراو، شمال لندن


آنچه داعش ناخواسته فاش کرد!
مونستر، آلمان

آنچه داعش ناخواسته فاش کرد!

پاریس، فرانسه

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • آنچه داعش ناخواسته فاش کرد + تصاویر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده منهای پنج