سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 28970
  • بازدید: 318
  • 1395/03/03 - 11:39:37

امام جمعه نیر:

فتح خرمشهر با سلاح ایمان میسر شد

امام جمعه نیر گفت: فتح خرمشهر در تاریخ ایران اسلامی یک پدیده نادر و کم نظیر است به نحوی که رزمندگان دلیر اسلام با اندک تجهیزات و تنها با سلاح ایمان در مقابل ارتش تا دندان مسلح رژیم بعثی عراق ایستادگی کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از نیریمیز، حجت الاسلام میکائیل مقدسی آزاد سازی خرمشهر را معجزه الهی دانست و گغت: پس از 18ماه خرمشهر در عملیات بزرگ بیت المقدس به دست نیروهای اسلام آزاد شد و امام خمینی (ره) این پیروزی را از جانب خدا دانسته و فرمودند که"خرشهر را خدا آزاد کرد."

 

 

وی افزود: فتح خرمشهر در تاریخ ایران اسلامی یک پدیده نادر و کم نظیر است به نحوی که رزمندگان دلیر اسلام با اندک تجهیزات و تنها با سلاح ایمان و فریادهای " الله اکبر " در مقابل ارتش تا دندان مسلح رژیم بعثی عراق ایستادگی کرده و توان و اقتدار نظام اسلامی را به حامیان صدام ملعون گوش زد کردند.

 

امام جمعه نیر اظهار کرد: با وجود تحلیل‌های داخلی و خارجی مبنی بر اینکه امکان آزادسازی خرمشهر توسط رزمندگان اسلام بسیار سخت، دشوار و غیرممکن است اما این فرزندان برومند ملت بودند که در عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس خرمشهر را بار دیگر به آغوش کشور باز گرداندند.

 

وی به عوامل پیروزی رزمندگان در آزادسازی خرمشهر اشاره کرد و گفت:‌ وحدت، همدلی و عزم راسخ بر پایه ایمان و خودباوری عنصر اصلی این پیروزی بود که امام راحل نیز به معنای واقعی دست خدا را در این فتح بزرگ کاملاً روشن و مشهود تبیین و معرفی کردند.

 

حجت الاسلام مقدسی گفت: با آزادسازی خرمشهر صدام و حامیانش به تدریج از عرصه‌های مختلف میدان جنگ عقب‌نشینی کردند و به این واقعیت پی بردند که پیروز حقیقی، رزمندگان اسلام هستند.

 

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • فتح خرمشهر با سلاح ایمان میسر شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفت به‌اضافه نه