- کد خبر: 31482
- بازدید: 1,400
- 1395/05/18 - 10:35:11
تجلیل از شاعر برگزیده نیری در جشنواره بین المللی شعر رضوی اروميه
روزبه صمدی به عنوان شاعر برگزیده در جشنواره بین المللی شعر رضوی اروميه تجلیل شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از نیریمیز، یازدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری با معرفی و تجلیل از پنج اثر داخلی، پنج اثر خارجی و سه اثر از بخش شعر مداحیدر ارومیه به کار خود پایان داد.
در این جشنواره شعرایی از کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، عراق و نخجوان حضور داشتند.
گفتنی است 250 اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است که 20 اثر در بخش خارجی و 230 اثر دیگر نیز در بخش داخلی است.
در بخش داخلی وحید سلطان زاده از تبریز، روزبه صمدی از اردبیل(نیر)، وحید طلعت از ارومیه، مهناز صابونی از تهران و حسن قلی پور از چایپاره به ترتیب حائز مقام های اول تا پنجم این جشنواره شدند.
در بخش خارجی نیز نصرت عاصی آقا اوغلو از عراق، حاج سید نور الدین دار آفرین از آذربایجان، سمیر کهیه اوغلو از عراق، اصلان خلیل اوف و صنعان بدل اوف از آذربایجان نفرات منتخب در این بخش بودند.
در بخش شعر مداحی نیز علی بایرامی از اردبیل، غلام حسن فخیمی از تهران و امین اسماعیل زاده از ماکو به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
انتهای پیام/
دیدگاهها