- کد خبر: 32258
- بازدید: 720
- 1399/11/01 - 13:13:23
رئیس کل دادگستری استان اردبیل خبرداد:
صدور حکم بدوی متهمان پرونده منابع طبیعی مشکین شهر و حکم قطعی متهمان پرونده گمرک استان
رئیس کل دادگستری استان اردبیل از صدور حکم بدوی متهمان پرونده منابع طبیعی مشکین شهر و حکم قطعی متهمان پرونده گمرک استان خبرداد.
به گزارش سبلان ما ، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان با اعلام خبر صدور حکم بدوی برای متهمان پرونده منابع طبیعی شهرستان مشکین شهر و صدور حکم قطعی برای متهمان پرونده گمرک اظهار داشت: در پرونده مربوط به منابع طبیعی شهرستان مشکین شهر برای ۱۰ نفر متهم که با استفاده از موقعیت شغلی و ارتشا اقدامات مجرمانه مرتکب شده بودند رای بدوی صادر گردید.
وی افزود: پرونده تخلفات منابع طبیعی پس از بررسی دقیق مستندات و مدارک در دادسرای اردبیل و دادگاه کیفری ۲ اردبیل منتهی به حکم محکومیت شده است.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: در پرونده گمرک نیز برای ۱۰ نفر محکومیت قطعی صادر شده است که تعدادی از کارکنان گمرک اردبیل، گمرک شهرستان آستارا و گمرک استان آذربایجان شرقی و نیز تعداد افراد شخصی نیز جزو محکومین میباشند.
عتباتی تصریح کرد: این پرونده با همکاری اداره کل اطلاعات استان دستگاه قضایی استان تشکیل و در مراحل مختلف مورد رسیدگی واقع شد که برای هر یک از متهمان اصلی این پرونده محکومیت قطعی ۱۰ سال حبس، انفصال از خدمات دولتی، جزای نقدی و شلاق صادر شده است.
انتهای پیام/آ
دیدگاهها