سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 32457
  • بازدید: 532
  • 1399/11/15 - 13:39:10

نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین:

جشنواره فیلم فجر نمادی از انقلاب اسلامی است

نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین گفت: "جشنواره فیلم فجر" نمادی از انقلاب، نظام جمهوری اسلامی، دفاع مقدس و هشت‌ سال جنگ تحمیلی ایران است.

به گزارش سبلان ما ، سید کاظم موسوی، نماینده مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمسیون اقتصادی، درباره برگزاری «جشنواره فیلم فجر» گفت: «جشنواره فیلم فجر» نمادی از انقلاب، نظام جمهوری اسلامی، دفاع مقدس و هشت‌ سال جنگ تحمیلی ایران است که می‌تواند رشادت‌ها، فداکاری‌ها و از خودگذشتن‌های ملت ایران را به تصویر بکشد و به نسل‌های آینده انتقال دهد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس یازدهم ادامه داد: هرچه‌قدر بتوانیم این دستاوردهای انقلابی را برای جوانان ترسیم کنیم و حقایق را معرفی کنیم و شمای واقعیت را به آن‌ها نشان دهیم و ارائه حقیقت کنیم، موفق خواهیم شد که  با منابع قوی انسانی آینده خوبی را برای ایران رقم بزنیم.

موسوی درباره شرکت کردن همه مردم ایران در بخش آرای مردمی که در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر اتفاق افتاده است، آن را نشانه یک تحول دانست و گفت: پیشرفت‌های علمی کشور ما سبب شد تا به این دستاورد برسیم که رأی‌گیری تنها به مختصات تهران خلاصه نشود و تمامی مردم ایران با بررسی جوانب و تحقیق پیرامون آثار، امکان شرکت در آن را داشته باشند.

سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس درباره لزوم حمایت از هنرمندان کشور گفت: هنرمندان به دلیل شیوع ویروس کرونا یک سال گذشته را بیکار بودند و به اعتقاد من لازم است که به این قشر فرهیخته جامعه کمک کنیم، ضمن آن که برای ترمیم خسارات‌ ناشی از این ویروس برای هنرمندان بودجه‌ای هم در نظر گرفته‌ شده است.

اشتراک‌گذاری

  • جشنواره فیلم فجر نمادی از انقلاب اسلامی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شانزده به‌اضافه هفت