- کد خبر: 33604
- بازدید: 1,701
- 1400/02/22 - 04:59:55
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل خبر داد:
ادامه روند بهسازی معابر و زیرساخت های شهرک صنعتی 2 اردبیل
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل گفت: روند بهسازی معابر شهرک صنعتی 2اردبیل که از دو سال گذشته آغاز شده بود در سال جدید نیز در حال انجام و اجرا می باشد.
به گزارش سبلان ما، محمد اهلی در جریان بازدید از پروژه های در دست اجرای شهرک صنعتی اردبیل(2) اظهار داشت: یکی از مشکلات موجود در شهرک صنعتی اردبیل(2) فرسودگی معابر است که متاسفانه با مرور زمان مستهلک و از بین رفته است.
وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت موضوع، در دو سال اخیر تلاش شد تا بهسازی و نوسازی زیرساخت های این شهرک شتاب گیرد، افزود: با تشکیل کارگروه فنی مشخص گردید تعداد 30 خیابان شهرک صنعتی اردبیل(2) نیاز به بهسازی و یا بازسازی دارند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل گفت: از این بین، پنج خیابان بازسازی و در اختیار عموم صنعتگران قرار داده شده است و اجرای پروژه بهسازی 10 خیابان دیگر نیز که از سال گذشته آغاز شده بود با پیشرفت های فیزیکی مناسبی در حال اجرا می باشند.
اهلی تصریح کرد: برای 15 خیابان باقیمانده دیگر نیز برنامه ریزی کرده ایم که در صورت تامین اعتبارات مناسب، این معابر نیز مرمت و بهسازی خواهند شد.
انتهای پیام/آ
دیدگاهها