سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 34169
  • بازدید: 1,500
  • 1400/04/06 - 11:08:19

افزایش تدریجی و آرام شاخص‌های شیوع کرونا در استان اردبیل

شاخص‌های بستری جدید و بستری همزمان شیوع کرونا در استان اردبیل که تا هفته گذشته در حال کاهش بود، طی چند روز اخیر به شکل تدریجی و آرام در حال افزایش است.

به گزارش سبلان ما ،بر اساس اعلام دبیرخانه ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، بستری بیماران جدید کووید.۱۹ در مراکز درمانی استان که تا ۱۷ نفر تنزل کرده بود، طی شبانه‌روز گذشته افزایش یافت و در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ نفر مبتلای جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند.

همچنین بر اساس اعلام دبیرخانه ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، مجموع بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی این استان نیز که تا ۱۴۲ نفر کاهشس یافته بود، با افزایش ۳۰ نفری هم اکنون به ۱۷۲ نفر رسیده است.

بنا به این گزارش، هم‌اینک شهرستان‌های پارس‌آباد، گرمی، کوثر، نیر، سرعین، نمین، اصلاندوز، خلخال، بیله‌سوار و مشگین‌شهر به جز مرکز استان در وضعیت زرد قرار گرفته و تنها شهرستان اردبیل در وضعیت نارنجی شیوع کرونا قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: طی شبانه‌روز گذشته با فوت ۲ نفر دیگر از مبتلایان به بیماری کووید.۱۹ بستری در مراکز درمانی استان، شمار جانباختگان کرونا در ۱۶ ماه گذشته در این استان به یک هزار و ۸۲۶ نفر رسید.

دکتر شهرام حبیب‌زاده وضعیت کاهشی شیوع کرونا در این استان را همچنان شکننده عنوان کرد و افزود: در صورت بی‌توجهی شهروندان به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، احتمال صعودی شدن دوباره شیوع کرونا در استان وجود دارد.

وی با اشاره به بهبودی و ترخیص ۲۶ نفر از مبتلایان کرونا در استان اردبیل طی شبانه‌روز گذشته، شمار افراد بستری مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی این استان را نیز ۳۵ نفر اعلام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با اشاره به افزایش میزان سفرهای درون و برون استانی، خواستار تعطیلی سفرهای غیرضروری و همه دورهمی‌ها مانند شب‌نشینی، عروسی و مراسم دید و بازدید جمعی شد.

وی گفت: برای مهار بیماری کووید.۱۹، رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت سفت و سخت ضروری است و هر تجمع ضروری حتما باید با زمان بسیار کم و رعایت فاصله ۲ تا سه متری برگزار شود.

دکتر حبیب‌زاده، برگزاری هرگونه تجمع را موجب افزایش شمار مبتلایان کرونا عنوان و اضافه کرد: مهمترین خطر در روزهای آینده، برگزاری مراسم عروسی و سفر تابستانی شهروندان است و باید این مساله به شکل درست و مطابق با توصیه‌های بهداشتی مدیریت شود.

وی با تاکید بر ضرورت ادامه استفاده از ماسک حتی با انجام واکسیناسیون سراسری، به افراد مبتلا به کرونا توصیه کرد که شرایط قرنطینه در منزل را با شدت بیشتر رعایت کرده و از تردد در سطح جامعه خودداری کنند تا دوره انتقال پذیری بیماری طی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، رعایت دقیق محدودیت‌های وضع شده، در خانه ماندن، عمل به شیوه‌نامه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات و هرگونه دورهمی، تعطیلی مجالس عروسی و ترحیم را تنها راه برون‌رفت و گذر از شرایط بحرانی موجود ذکر کرد.

کارشناسان بهداشت و درمان استان از شهروندان خواسته‌اند به محض مشاهده علایم اولیه ابتلای به کرونا از جمله سردرد و بدن درد شدید و نیز ناراحتی‌های تنفسی، به سرعت به مراکز ۱۶ ساعته بهداشت و درمان مراجعه کرده و نسبت به اقدامات تشخیصی و درمان اقدام کنند.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • افزایش تدریجی و آرام شاخص‌های شیوع کرونا در استان اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست منهای چهار