سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 34766
  • بازدید: 837
  • 1400/05/26 - 06:16:57

رئیس پلیس فتا استان اردبیل:

عامل ایجاد مزاحمت در واتس اپ با شماره خارجی دستگیر شد

رئیس پلیس فتا استان اردبیل از دستگیری شخصی که با استفاده از سیم کارت یکی از کشورهای خارجی اقدام به تهدید ، توهین و هتک حیثیت در پیام رسان واتس اپ برای شاکی و خانواده‌ وی کرده بود، خبر داد.

به گزارش سبلان ما ، سرهنگ علی قهرمان طالع صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با مراجعه شخصی به پلیس فتا و اعلام اینکه شخصی ناشناس از طریق پیام رسان واتس اپ با شماره خارجی ضمن ارسال مطالب توهین آمیز اقدام به تهدید برای بارگذاری عکس‌های شخصی و خانوادگی وی کرده و موجب سلب آسایش خانواده آن‌ها شده، خواستار رسیدگی به پرونده شد.  

وی افزود: افسران پلیس فتا بلافاصله با تشکیل پرونده و با توجه به اظهارات اولیه شاکی شروع به جمع‌آوری مستندات دیجیتال کرده و با استفاده از شیوه‌های فنی و پلیسی ضمن شناسایی متهم ، وی را طی هماهنگی با مقامات قضایی در یک عملیات پلیسی به همراه تجهیزات دیجیتالی دستگیر کردند .
 
رئیس پلیس فتا استان اردبیل گفت: متهم در تحقیقات صورت گرفته گفت به دلیل داشتن کینه قبلی به خاطر اختلافات بوجود آمده با همسر خود؛ شاکی پرونده را عامل آن دانسته و با تهیه سیم کارت برای تلافی کارهای گذشته اقدام به تهدید وی کرده است که مجرم با تکمیل پرونده جهت ادامه روند قانونی تحویل مقامات قضایی شد.

وی تصریح کرد: هموطنان در صورت نیاز به مشاوره می‌توانند از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir  قسمت مرکز فوریت‌های سایبری با پلیس فتا در ارتباط باشند.  

 

انتهای پیام/آ

اشتراک‌گذاری

  • عامل ایجاد مزاحمت در واتس اپ با شماره خارجی دستگیر شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دو به‌اضافه چهار