سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 34885
  • بازدید: 1,764
  • 1400/06/04 - 08:39:22

رییس میراث فرهنگی شهرستان گرمی؛

اقامتگاه بومگردی در روستای القناب گرمی راه اندازی می شود

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان گرمی از راه اندازی اقامتگاه بومگردی در روستای القناب خبرداد و گفت: با راه‌اندازی و افتتاح این طرح‌ اقامتی برای 6 نفر فرصت شغلی به صورت مستقیم ایجاد خواهد شد.

به گزارش سبلان ما ،علی حسین زاده رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان گرمی صبح امروز در بازدید از روند اجرای پروژه اقامتگاه بومگردی در روستای القناب، حجم سرمایه‌گذاری این طرح‌ را بیش از 2 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: اقامتگاه بومگردی فریدون صدیقی در زمینی به مساحت 3200 و زیر بنای 600 متر مربع عملیات اجرایی آن آغاز شده که 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: با راه‌اندازی و افتتاح این طرح‌ اقامتی برای 6 نفر فرصت شغلی به صورت مستقیم ایجاد خواهد شد و در کنار اشتغالزایی زمینه برای رونق گردشگری روستایی نیز در این منطقه فراهم می‌شود.

حسین زاده گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده افرادی که در نظر دارند در بخش بوم گردی سرمایه گذاری کنند حمایت ویژه صورت می گیرد.

انتهای پیام/ج

 

اشتراک‌گذاری

  • اقامتگاه بومگردی در روستای القناب گرمی راه اندازی می شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه به‌اضافه دو