سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 3510
  • بازدید: 652
  • 1391/08/21 - 11:04:33

۷ هزار دانش آموز ایرانی در مالزی چه می کنند؟

چند سالی هست که دانشگاه رفتن در ایران کار چندان سختی نیست؛ هر ایرانی با مدرک دیپلم می تواند در دانشگاه ادامه تحصیل دهد. اما هنوز هم جوانان ایرانی زیادی برای درس خواندن در مقطع کارشناسی، به دانشگاه های خارج از کشور می روند.

به گزارش سبلانه به نقل از خبرآنلاین، جمعیت دانشجویان ایرانی مقطع کارشناسی دانشگاه های خارجی وقتی به چشم آمد که بحث قطع ارز دولتی آنها مطرح شد.

حسن مسلمی نائینی، مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج از کشور وزارت علوم می گوید 7 هزار دانش آموز ایرانی فقط در مالزی درس می خوانند. او در گفتگو با خبرآنلاین دلایل مهاجرت تحصیلی ایرانیان از مقطع لیسانس را چنین توضیح داد که می شنوید.

مشروح گفتگوی خبرآنلاین با مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج از کشور وزارت علوم را که در حاشیه نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها  در غرفه گروه رسانه ای خبر انجام شد، اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • ۷ هزار دانش آموز ایرانی در مالزی چه می کنند؟

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای چهار