سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 35214
  • بازدید: 1,772
  • 1400/06/25 - 15:04:47

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خبرداد:

تعهدات مالی بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام (ره) برای اجرای طرحهای مهم استان اردبیل

مهندس بدری از تعهدات مالی و اجرایی برای به سرانجام رساندن طرحهای مهم استان اردبیل از سوی روسای بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد.

به گزارش سبلان ما ، صدیف بدری از تعهدات مالی و اجرایی برای به سرانجام رساندن طرحهای مهم استان اردبیل از سوی روسای بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در جریان نشست مشترک نمایندگان استان و استاندار اردبیل با مهندس فتاح، مهندس منصوری و مهندس بختیاری، مواردی همچون تأمین و ابلاغ قیر رایگان به شهرداری شهرهای استان به ارزش ۲۰ میلیارد تومان و ۱۰ میلیارد تومان برای شهرداری اردبیل را از جمله دستاورد های این سفر عنوان کرد و گفت: تعهد مالی در امر روسازی و آسفالت باندهای فرودگاه اردبیل و اختصاص ۴۷ میلیارد تومان برای بافت های فرسوده از دیگر تعهدات مهندس فتاح در سفر به اردبیل بود.

مهندس بدری تفاهم نامه سه‌جانبه بنیاد مستضعفان، علوی و کمیته امداد برای احداث ۵۲۲ واحد مسکن محرومین در ۴ شهرستان استان و تعهد مالی ۱۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای سد عمارت را از دیگر برکات این سفر برشمرد.

 

انتهای پیام/آ

اشتراک‌گذاری

  • تعهدات مالی بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام (ره) برای اجرای طرحهای مهم استان اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وچهار منهای پنج