سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 35896
  • بازدید: 651
  • 1400/08/09 - 06:28:43

مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان اردبیل اعلام کرد:

برگزاري جلسات هيات حل اختلاف و داوري براي فسخ قراردادهاي راكد

مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان اردبیل گفت: به منظور جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال و در راستای تامین زمین سرمایه گذاران واقعی، قراردادهای راکد در شهرکهای صنعتی فسخ می شود.

به گزارش سبلان ما ، محمد اهلي در سومين جلسه هيات حل اختلاف و داوري در سال جاري، اظهار داشت: بر اساس قانون، موظف به بازپس گیری اراضی از قراردادهاي راکد هستیم كه بدين منظور در طول سال چندين جلسات هيات حل اختلاف و داوري تشكيل و قراردادهاي راكد فسخ مي شود.

وي تصریح کرد: در صورت عدم آزاد سازی اراضی راکد، با گذشت زمان دیگر زمینی در شهرک ها و نواحی صنعتی وجود نخواهد داشت تا به سرمایه گذاران واقعی واگذار شود و شهركهاي صنعتي جولانگاه دلالان و فرصت طلبان خواهد شد كه اين خود نشان از اهميت برگزاري اين جلسات دارد.

اهلي با بيان اينكه جلسات هيات حل اختلاف با حضور داور و صاحبان خود قراردادها تشكيل مي شود، افزود: از ابتداي سال جاري تاكنون تعداد 3 جلسه هيات حل اختلاف و داوري در شركت شهركهاي صنعتي تشكيل شده است كه در اين جلسات، 75 قرارداد واگذاري مورد بررسي قرار گرفته كه نتيجه آن منتهي به مهلت به برخي از قراردادها و يا فسخ برخي ديگر شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل، همچنین اشاره ای هم به نحوه نقل و انتقال واحدهای تولیدی کرد و افزود: بر اساس قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک های صنعتی و به منظور جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران، هرگونه نقل و انتقال و فروش اراضی عرصه و اعیان واحدهای تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی بدون اخذ مجوز از شرکت شهرک های صنعتی محمل قانونی نداشته و فاقد اعتبار می باشد و آثار حقوقی آن بر عهده متعاملین خواهد بود و تنظیم هرگونه سند و مبایعه نامه ای در این خصوص غیر قانونی بوده و باطل می باشد.

 

انتهای پیام/آ

اشتراک‌گذاری

  • برگزاري جلسات هيات حل اختلاف و داوري براي فسخ قراردادهاي راكد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی منهای دو