- کد خبر: 37272
- بازدید: 481
- 1400/11/16 - 06:27:48
امام جمعه مشگین شهر:
دستیابی به تمدن اسلامی یکی از آرمان های انقلاب است
امام جمعه مشگین شهر گفت: دستیابی به تمدن اسلامی جزء آرمان های اصلی انقلاب اسلامی است و همه در تلاش هستیم تا به این قله رفع دست یابیم.
حجت الاسلام رضا باوقار در گفتگو با خبرنگار سبلان ما ، اظهار داشت: یکی از آرزوهای دیرین امام راحل بر چیده شدن بساط ظلم و ستم و ایجاد صلح و آرامش در جامعه بود که با تحقق انقلاب اسلامی این آرزو محقق شد.
وی افزود: دستیابی به تمدن اسلامی جزء آرمان های اصلی انقلاب اسلامی است و همه در تلاش هستیم تا به این قله رفع دست یابیم.
امام جمعه مشگین شهر گفت: امام راحل توانست یکی از گام های مهم و اساسی تمدن اسلامی محقق سازد و مرحله دوم این تمدن اسلامی که همان نظام اسلام شکل بگیرد و در حال حاضر در تلاش برای ایجاد دولت اسلامی هستیم تا کلیه ساز و کارهای اداره کشور مبتنی بر اسلام آماده شود و خود را بای مراحل بعدی تمدین اسلامی آماده کنیم.
وی تصریح کرد: آرمان های امام راحل هر روز بیشتر رنگ واقعیت به خود گرفته و ندای حق طلبی امام راحل بعد از چهار دهه نه تنها ایران و کشورهای همسایه بلکه مرزها را شکافته و در اکثر کشورهای جهان طنین انداز شده است و به زودی این فریاد عدالت خواهی در کل جهان خواهد پیچید و انتظار فرج پایان خواهد رسید و زمینه ظهور منجی عالم بشریت فراهم خواهد شد و مقام معظم رهبری پرچم عدالت خواهی را به دست امام عصر خواهد سپرد.
حجت الاسلام باوقار تاکید کرد: بقا و رشد انقلاب اسلامی و استمرار این راه به اطلاعت از ولایت فقیه و حفظ وحدت در بین مردم بستگی دارد.
انتهای پیام/
دیدگاهها