سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 37618
  • بازدید: 582
  • 1400/12/13 - 17:10:03

رئیسی:

کشورهای منطقه تمایل جدی برای توسعه روابط تجاری با ایران دارند

رئیس جمهوربا تاکید بر فعال شدن هرچه سریع‌تر منطقه آزاد اینچه‌برون گفت: تمام کشورهای منطقه سی‌آی‌اس و‌ سایر کشورهای منطقه تمایل جدی برای توسعه روابط تجاری با ایران دارند.

به گزارش سبلان ما ، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر امروز در نشست با اقوام و اقشار و نخبگان استان گلستان اظهار کرد: استان گلستان نماد وحدت است و باید قدر این وحدت را دانست.

وی با گرامیداشت یاد مفاخر استان گلستان، گفت: همه ما نسبت به خانواده شهدا باید ادای دین کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: گلستان یکی از استان‌هایی است که من به آن و مردم این استان علاقمندم.

رئیسی با اشاره به ظرفیت‌‌های استان گلستان بیان کرد: باید از این ظرفیت‌ها در راستای عمران و آبادانی استفاده کرد در غیر این‌صورت از آن سوءاستفاده خواهد شد.

وی با بیان اینکه منطقه آزاد اینچه‌برون هرچه سریع‌تر فعال شود، افزود: از بین بردن جنگل، ساحل، امکانات، منفعت‌طلبی خلاف عمران و آبادانی است.

رئیس جمهور بیان کرد: مسئله حمایت از کشاورزی یک مسئله مهم در استان گلستان است و اگر روستاها را به عنوان بخش تولیدی مهم تبدیل کنیم، روستائیان ما در حاشیه شهر سکونت نخواهد کرد.

رئیسی تأکید کرد: اقتصاد روستا باید فعال شود و اگر تسهیلاتی وجود دارد باید به روستایی پرداخت شود و تولید روستا خریداری شود.

وی با اشاره به وجود سواحل گفت: اگر اقتصاد دریا احیا شود می‌توانیم اقدامات بزرگی را انجام دهیم و استان گلستان از ساحل بسیار خوبی برخوردار است که می‌توان از آن بهترین استفاده را داشت.

رئیس جمهور با اشاره به بازدید از آشوراده و سواحل بندرترکمن عنوان کرد: من بسیار متاسف شدم که از این امکانات و ظرفیت موجود به هیچ عنوان به خوبی استفاده نشده و پیشرفت این منطقه به خاطر مسائل پیچیده این سازمان و آن سازمان معطل مانده است.

رئیسی با اشاره به بازدید از منطقه آزاد اینچه‌برون، گفت: منطقه آزاد اینچه‌برون هرچه سریع‌تر باید فعال شود.

وی خاطرنشان کرد: تمام کشورهای منطقه سی‌آی‌اس و‌ سایر کشورهای منطقه تمایل جدی برای توسعه روابط تجاری با ایران دارند.

رئیس جمهور افزود: ما بهترین بازار در منطقه را داریم و باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

رئیسی تأکید کرد: ما با ترکمنستان مذاکرات مختلفی داشتیم و به واسطه همین مذاکرات ما هیچ قطعی گازی در کشور نداشتیم.

وی بیان کرد: استان‌های مرزی ما حتماً با کشورهای همجوار با همکاری وزارت امور خارجه ارتباط برقرار کنند و ما این توصیه اکید را در این زمینه به استانداران داشته‌ایم.

* دانشگاه‌‌های استان گلستان در مسئله‌شناسی چالش و مشکلات استان گلستان فعال‌تر شوند

رئیس جمهور با اشاره به صنایع نیمه‌‌تعطیل استان، ابراز کرد: این صنایع باید فعال شود و فعال شدن این صنایع بخشی از مشکل اشتغال را به خوبی حل می‌کند.

منبع: راه دانا

انتهای پیام/ج

 

اشتراک‌گذاری

  • کشورهای منطقه تمایل جدی برای توسعه روابط تجاری با ایران دارند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای پنج